medische peeling

Medische peelings

Met een medische peeling op maat verminderen onzuiverheden, grove poriën, vlekjes, lijntjes, rimpels, acne en acnelittekens. Met vloeistoffen bestaande uit natuurlijke zuren met een hoge concentratie zetten we je huid zelf aan het werk. Je huid wordt dikker, steviger en sterker! Voor elke huid is er een geschikte peeling beschikbaar. Voor jong en oud, mannen en vrouwen. En ook voor de meest kwetsbare, gevoelige huiden en de vettere, dikkere huiden met bijvoorbeeld verslapping of acnelittekens: er is altijd een veilige, passende peeling voor jouw huid.

Wil jij een stralende huid? Een egale, frisse, gehydrateerd huid, die in balans is? Maak dan direct een afspraak en laat je adviseren door de huidtherapeut.

Medische peelings

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Het verbetert je huidstructuur (grove poriën, vlekjes) en versterkt je huid van binnenuit, zodat je een verzorgde gladde huid krijgt.

rosacea neus

Een betere hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels), waardoor je huidveroudering vertraagt.

pigmentvlekken

Vermindert acne en acnelittekens, zodat je je zekerder voelt.

verjongen huid

Voor elke huid en huidwens is er een geschikte peeling. We hebben maar liefst 25 verschillende soorten en combinaties.

rosacea neus

Je huid wordt dikker en steviger waardoor fijne lijntjes minder opvallen en worden voorkomen.

pigmentvlekken

De kleur van je huid wordt egaler, oppervlakkige pigmentvlekken vervagen.

Gratis

Persoonlijke huidscan

Wil jij weten welke behandeling specifiek werkt om jouw huid in een betere conditie te krijgen? Vraag een gratis huidscan aan en ontdek wat je eerder had moeten weten. Omdat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek voor jouw huid, behalen we de beste resultaten. Zo krijg jij een gezonde huid die straalt.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

Medische peelings zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen voor huidverjonging en huidverbetering. Onze behandelingen zijn effectief, bewezen, veilig en doeltreffend. Een peeling kan worden toegepast op het gezicht, decolleté/borst en rug. Na een peeling oogt de huid direct frisser en egaler. Hou er rekening mee dat er bij de diepere medische peelings een hersteltijd kan zijn. De huid kan dan bijvoorbeeld een aantal dagen na de behandeling roder of droger zijn. Bij zware behandelingen kan vervelling of (lichte) zwelling een huidreactie zijn. Vooraf bespreken wij altijd of er wel of geen hersteltijd is en wat je kunt verwachten.

Reviews

“Manon is een expert op het gebied van de huid. Of het nu gaat om het behandelen van huidproblemen, algehele huidverbetering of productadviezen: Manon is pas tevreden met het beste resultaat. Op latere leeftijd kreeg ik ineens last van acne. Na vele verschillende behandeltrajecten en producten te hebben geprobeerd, heeft Manon mij uiteindelijk van mijn acne afgeholpen. Het was de investering dubbel en dwars waard! Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en ik blijf af en toe langskomen om mijn huid in optimale conditie te houden.”

Marieke Dorothe

“Niks anders dan lof! Manon weet heel goed wat ze doet, geeft duidelijke uitleg en let goed op. Mijn huid is echt opgeknapt.”

Roelie op ‘t Veld

Jouw investering

Huidverbeterende medische behandelingen boek je al vanaf € 99,-. Bij medische indicaties is een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Gemiddeld liggen de tarieven tussen de € 99,- en € 224,- per behandeling.

christianne veenema

Samen gaan we voor het mooiste resultaat

“De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik fan ben van lasers. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor peelings. Waar tien jaar geleden slechts keus was uit 3 soorten, is het assortiment tegenwoordig veel uitgebreider. En de ontwikkelingen staan nog steeds niet stil. Ik sta vaak versteld van wat we in korte tijd kunnen bereiken met peelings en de verschillende combinaties hierin. Het next-level-behandelen in combinatie met lasertherapie, LED en microneedling is mijn ultieme passie. De luxe van het uitgebreide pakket aan verschillende peelings en apparatuur is iets waar ik stiekem heel trots op ben. Ben jij klaar om samen aan je mooiste huid te werken?”

Met welke huidvragen kan ik bij De Laserkliniek terecht?

Wij krijgen veel vragen om huidproblemen of tekenen van veroudering aan te pakken, maar ook preventieve huidvragen om huidproblemen of huidveroudering te voorkomen.

Veelvoorkomende huidvragen zijn:

 • Huidveroudering verminderen
 • Acnelittekens verminderen
 • Fijne lijntjes verminderen of tegengaan
 • Huid versterken en verstrakken
 • Huidoneffenheden verwijderen
 • Grove poriën behandelen
 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Roodheid verminderen
 • Een doffe huid verminderen
 • Huidverkleuringen tegengaan
Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak kunnen te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is vrij toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom. We zijn voorstander om preventief huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Welke stoffen zitten er in medische peelings?

Er zijn verschillende soorten peelings die op meerdere huidlagen kunnen inwerken, van medium tot diepe peelings. We kunnen kiezen in welke diepte we de peeling inzetten afhankelijk van jouw huidwens. Er zijn chemische peelings met natuurlijke zuren, liposomale peelings op basis van enzymen, organische peels en zware peelings op basis van trichloorazijnzuur (TCA).

 

Een chemische peeling is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren zoals polyhydroxyzuur, melkzuur, glycolzuur, amandelzuur en salicylzuur. De peelings hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Dit stimuleert de huid om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken.

Voor wie is de peeling geschikt?

Medische peelings hebben als doel de huid versnelt te laten vernieuwen. Het is voor elke huid en huidtype verstandig om eens een effectieve medische peeling te ondergaan. We zetten peelings in voor: acne, acnelittekens, grove poriën, een doffe of verslapte huid, fijne lijntjes en pigmentvlekken.

Hoe ziet mijn huid er na een zwaardere peeling uit?

De huid krijgt na een zwaardere peeling haar natuurlijk glow terug! Direct na de behandeling kan de huid warm zijn, strakker aanvoelen en er rood uitzien. Meestal is de roodheid binnen een paar uur verdwenen. De mate van reactie is afhankelijk van de soort peeling en intensiteit. Bij peelings ontstaat na 1 tot 3 dagen schilfering en droogheid. Dit kan tot 7 dagen aanhouden. Dit is een normale reactie: oude huidcellen laten los om plaats te maken voor nieuwe, gezonde huidcellen. Voor optimaal resultaat adviseren wij je om de peelings in kuurverband te volgen.

Waarom krijg ik een productadvies voor thuis?

Het gebruiken van thuisproducten raden we aan om de peelingbehandeling te ondersteunen voor het gewenste resultaat. De huid moet verzorgd worden om goed te kunnen herstellen. Wanneer je je huid onvoldoende verzorgd kan het tegenovergestelde effect plaatsvinden. Je huid wordt droger, raakt geïrriteerd en er kunnen andere ongemakken ontstaan.

Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Gedurende de behandelperiode moet je direct zonlicht en zonnebank vermijden en je huid beschermen met minimaal een SPF50. Vermijd ook zwembaden en sauna minimaal de eerste 3 dagen na de behandeling. Krab of wrijf ook niet over je huid, dit kan de genezing verstoren.

Hoe gaat de betaling?

Je kunt per pin of gepast contant betalen na de behandeling. Bij een medische indicatie dien je de factuur eventueel zelf in bij je aanvullende zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, kun je de kosten eventueel opvoeren als overige zorgkosten bij je belastingaangifte.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste?

Een huidtherapeut heeft een hbo-studie gevolgd, is paramedicus, valt onder de wet BIG (beroepen in de gezondheidszorg), draagt een beschermde titel en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij medische indicaties is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een huidtherapeut richt zich op huidverbetering en huidproblematiek. Een schoonheidsspecialist heeft over het algemeen een mbo-diploma en richt zich op de verzorging en verfraaiing van de gezonde huid en heeft geen beschermde titel.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Is er een parkeerplaats bij de kliniek?

Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Reitdiephaven op de eerste etage. Naast en achter het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt heel makkelijk online een afspraak inplannen. Kies bij een eerste afspraak altijd voor ‘consult met gratis huidscan’. Ben je al vaker bij De Laserkliniek geweest, kies dan de gewenste behandeling of de behandeling op advies van de huidtherapeut. Je krijgt altijd gericht advies voor de beste behandeling passend op jouw huid en wensen.

Wil jij een mooie
egale huid?

Medische peelings

Met een medische peeling op maat verminderen onzuiverheden, grove poriën, vlekjes, lijntjes, rimpels, acne en acnelittekens. Met vloeistoffen bestaande uit natuurlijke zuren met een hoge concentratie zetten we je huid zelf aan het werk. Je huid wordt dikker, steviger en sterker! Voor elke huid is er een geschikte peeling beschikbaar. Voor jong en oud, mannen en vrouwen. En ook voor de meest kwetsbare, gevoelige huiden en de vettere, dikkere huiden met bijvoorbeeld verslapping of acnelittekens: er is altijd een veilige, passende peeling voor jouw huid.

 Wil jij een stralende huid? Een egale, frisse, gehydrateerd huid, die in balans is? Maak dan direct een afspraak en laat je adviseren door de huidtherapeut.

Medische peelings

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Het verbetert je huidstructuur (grove poriën, vlekjes) en versterkt je huid van binnenuit, zodat je een verzorgde gladde huid krijgt.

rosacea neus

Een betere hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels), waardoor je huidveroudering vertraagt.

pigmentvlekken

Vermindert acne en acnelittekens, zodat je je zekerder voelt.

pigmentvlekken

Voor elke huid en huidwens is er een geschikte peeling. We hebben maar liefst 25 verschillende soorten en combinaties.

verjongen huid

Je huid wordt dikker en steviger waardoor fijne lijntjes minder opvallen en worden voorkomen.

rosacea neus

De kleur van je huid wordt egaler, oppervlakkige pigmentvlekken vervagen.

Gratis persoonlijke huidscan

Wil jij weten welke behandeling specifiek werkt om jouw huid in een betere conditie te krijgen? Vraag een gratis huidscan aan en ontdek wat je eerder had moeten weten. Omdat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek voor jouw huid, behalen we de beste resultaten. Zo krijg jij een gezonde huid die straalt.

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

Medische peelings zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen voor huidverjonging en huidverbetering. Onze behandelingen zijn effectief, bewezen, veilig en doeltreffend. Een peeling kan worden toegepast op het gezicht, decolleté/borst en rug. Na een peeling oogt de huid direct frisser en egaler. Hou er rekening mee dat er bij de diepere medische peelings een hersteltijd kan zijn. De huid kan dan bijvoorbeeld een aantal dagen na de behandeling roder of droger zijn. Bij zware behandelingen kan vervelling of (lichte) zwelling een huidreactie zijn. Vooraf bespreken wij altijd of er wel of geen hersteltijd is en wat je kunt verwachten.

Jouw investering

Huidverbeterende medische behandelingen boek je al vanaf € 99,-. Bij medische indicaties is een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Gemiddeld liggen de tarieven tussen de € 99,- en € 224,- per behandeling.

christianne veenema

Samen gaan we voor het mooiste resultaat

“De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik fan ben van lasers. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor peelings. Waar tien jaar geleden slechts keus was uit 3 soorten, is het assortiment tegenwoordig veel uitgebreider. En de ontwikkelingen staan nog steeds niet stil. Ik sta vaak versteld van wat we in korte tijd kunnen bereiken met peelings en de verschillende combinaties hierin. Het next-level-behandelen in combinatie met lasertherapie, LED en microneedling is mijn ultieme passie. De luxe van het uitgebreide pakket aan verschillende peelings en apparatuur is iets waar ik stiekem heel trots op ben. Ben jij klaar om samen aan je mooiste huid te werken?”

Met welke huidvragen kan ik bij De Laserkliniek terecht?

Wij krijgen veel vragen om huidproblemen of tekenen van veroudering aan te pakken, maar ook preventieve huidvragen om huidproblemen of huidveroudering te voorkomen.

Veelvoorkomende huidvragen zijn:

 • Huidveroudering verminderen
 • Acnelittekens verminderen
 • Fijne lijntjes verminderen of tegengaan
 • Huid versterken en verstrakken
 • Huidoneffenheden verwijderen
 • Grove poriën behandelen
 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Roodheid verminderen
 • Een doffe huid verminderen
 • Huidverkleuringen tegengaan
Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak kunnen te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is vrij toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom. We zijn voorstander om preventief huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Welke stoffen zitten er in medische peelings?

Er zijn verschillende soorten peelings die op meerdere huidlagen kunnen inwerken, van medium tot diepe peelings. We kunnen kiezen in welke diepte we de peeling inzetten afhankelijk van jouw huidwens. Er zijn chemische peelings met natuurlijke zuren, liposomale peelings op basis van enzymen, organische peels en zware peelings op basis van trichloorazijnzuur (TCA).

 

Een chemische peeling is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren zoals polyhydroxyzuur, melkzuur, glycolzuur, amandelzuur en salicylzuur. De peelings hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Dit stimuleert de huid om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken.

Voor wie is de peeling geschikt?

Medische peelings hebben als doel de huid versnelt te laten vernieuwen. Het is voor elke huid en huidtype verstandig om eens een effectieve medische peeling te ondergaan. We zetten peelings in voor: acne, acnelittekens, grove poriën, een doffe of verslapte huid, fijne lijntjes en pigmentvlekken.

Hoe ziet mijn huid er na een zwaardere peeling uit?

De huid krijgt na een zwaardere peeling haar natuurlijk glow terug! Direct na de behandeling kan de huid warm zijn, strakker aanvoelen en er rood uitzien. Meestal is de roodheid binnen een paar uur verdwenen. De mate van reactie is afhankelijk van de soort peeling en intensiteit. Bij peelings ontstaat na 1 tot 3 dagen schilfering en droogheid. Dit kan tot 7 dagen aanhouden. Dit is een normale reactie: oude huidcellen laten los om plaats te maken voor nieuwe, gezonde huidcellen. Voor optimaal resultaat adviseren wij je om de peelings in kuurverband te volgen.

Waarom krijg ik een productadvies voor thuis?

Het gebruiken van thuisproducten raden we aan om de peelingbehandeling te ondersteunen voor het gewenste resultaat. De huid moet verzorgd worden om goed te kunnen herstellen. Wanneer je je huid onvoldoende verzorgd kan het tegenovergestelde effect plaatsvinden. Je huid wordt droger, raakt geïrriteerd en er kunnen andere ongemakken ontstaan.

Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Gedurende de behandelperiode moet je direct zonlicht en zonnebank vermijden en je huid beschermen met minimaal een SPF50. Vermijd ook zwembaden en sauna minimaal de eerste 3 dagen na de behandeling. Krab of wrijf ook niet over je huid, dit kan de genezing verstoren.

Hoe gaat de betaling?

Je kunt per pin of gepast contant betalen na de behandeling. Bij een medische indicatie dien je de factuur eventueel zelf in bij je aanvullende zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, kun je de kosten eventueel opvoeren als overige zorgkosten bij je belastingaangifte.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste?

Een huidtherapeut heeft een hbo-studie gevolgd, is paramedicus, valt onder de wet BIG (beroepen in de gezondheidszorg), draagt een beschermde titel en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij medische indicaties is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een huidtherapeut richt zich op huidverbetering en huidproblematiek. Een schoonheidsspecialist heeft over het algemeen een mbo-diploma en richt zich op de verzorging en verfraaiing van de gezonde huid en heeft geen beschermde titel.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Is er een parkeerplaats bij de kliniek?

Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Reitdiephaven op de eerste etage. Naast en achter het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt heel makkelijk online een afspraak inplannen. Kies bij een eerste afspraak altijd voor ‘consult met gratis huidscan’. Ben je al vaker bij De Laserkliniek geweest, kies dan de gewenste behandeling of de behandeling op advies van de huidtherapeut. Je krijgt altijd gericht advies voor de beste behandeling passend op jouw huid en wensen.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

“Manon is een expert op het gebied van de huid. Of het nu gaat om het behandelen van huidproblemen, algehele huidverbetering of productadviezen: Manon is pas tevreden met het beste resultaat. Op latere leeftijd kreeg ik ineens last van acne. Na vele verschillende behandeltrajecten en producten te hebben geprobeerd, heeft Manon mij uiteindelijk van mijn acne afgeholpen. Het was de investering dubbel en dwars waard! Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en ik blijf af en toe langskomen om mijn huid in optimale conditie te houden.”

Marieke Dorothe

“Niks anders dan lof! Manon weet heel goed wat ze doet, geeft duidelijke uitleg en let goed op. Mijn huid is echt opgeknapt.”

Roelie op ‘t Veld

Wil jij een mooie egale huid?