Acne littekens verwijderen

Rode plekjes, diepe putjes, bruine restplekjes. Je huid lijkt onrustig, terwijl de ontstekingen van acne al verdwenen zijn. Maanden tot jaren later zie je nog steeds schade aan de huid. Je voelt je er niet prettig bij of je kan het gevoel hebben dat mensen ernaar kijken. Restplekjes en littekens van acne zijn veelvoorkomende huidvragen bij De Laserkliniek. We begrijpen dat een huidaandoening veel impact heeft op je dagelijkse leven. Het liefst wil je de acnelittekens verwijderen, waardoor jij je letterlijk lekkerder in je vel voelt. Met huidtherapeutische laserbehandelingen, medische peelings, microneedling en unieke combinatietherapieën hebben we een methode ontwikkeld, waardoor de restplekjes en acnelittekens veel minder opvallen.

Acne littekens verwijderen

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Een gezondere, frisse en egalere huid met minder kleurverschillen, zodat je huid rustig en egaal oogt.

rosacea neus

Minder zichtbare littekens en verfijndere poriën.

pigmentvlekken

Inzicht in de factoren die je acne uitlokken (zoals voeding, roken, zonlicht en stress).

verjongen huid

Kennis over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, zodat je geen onnodige kosten maakt of meer schade aanbrengt aan je huid.

rosacea neus

Minder diepe littekens, waardoor de huid egaler is en de littekens minder opvallen.

pigmentvlekken

Minder nieuwe ontstekingen van acne.

verjongen huid

Handvaten om nieuwe littekens te voorkomen.

rosacea neus

Kennis over je huid, welke producten juist wel en niet voor jouw huid werken.

pigmentvlekken

Door samen aan jouw huid te werken, krijg je meer (zelf)vertrouwen.

verjongen huid

Na een aantal behandelingen krijg je al een beter huidbeeld.

Gratis

Persoonlijke huidscan

We starten met een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we je hulpvraag en je huidwensen. Het is belangrijk voor de huidtherapeut om tijdens de intake de juiste huidtherapeutische diagnose te stellen. We gaan daarom dieper in op je medische gezondheid, je leefstijl en wat je tot dan toe hebt geprobeerd aan producten, behandelingen en medicatie. Ook inspecteren we je huid en we maken met de Observ520 een huidscan van 6 verschillende foto’s zodat we een kijkje in je huid kunnen nemen. Je krijgt van ons persoonlijk advies over jouw huid, productadvies en een plan voor de mogelijke huidtherapeutische behandelingen met de bijbehorende tarieven.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

Na de intake kunnen we een afspraak plannen om te starten met het behandeltraject. Voor een optimaal resultaat start je met een thuisbehandeling met de door ons geadviseerde huidproducten. Na 3 tot 4 weken maken we afspraak voor een huidtherapeutische laserbehandeling, microneedling, peeling of een combinatie van deze behandelingen. Je krijgt hierover uitgebreid advies tijdens het intakeconsult. Afhankelijk van je huidconditie beginnen we meestal met 3 tot 5 acne-/littekenbehandelingen. Een behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Voor een optimaal resultaat combineren we vaak meerdere huidverbeterende technieken in een behandeling. Na elke behandeling evalueren we hoe het gaat en beslissen we of we het behandelplan moeten bijstellen. Na 3 behandelingen doen we een evaluatie, eventueel met opnieuw een Observ520 huidscan.

Reviews

Ik ben super tevreden over mijn behandelingen bij Manon. Manon is een kundige huidtherapeute en weet heel goed wat het beste voor je huid is. Ze legt goed uit wat je mag verwachten van de behandeling en het resultaat dat het gaat opleveren. Daarnaast werkt ze met de nieuwste technieken en nieuwste lasers waardoor de behandelingen ook nog de beste zijn die je op dit moment kunt krijgen. Een aanrader voor iedereen die lief wil zijn voor haar of zijn huid.

D. van Nispen

Jouw investering

De meeste mensen krijgen zonder verwijsbrief een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. De Laserkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Je kunt de factuur nadien zelf indienen. Een acnelittekenbehandeling kost gemiddeld € 119,- tot € 378,- per behandeling. Wij bieden ook voordelige pakketaanbiedingen aan.

Krijg je zelfvertrouwen terug

Littekens kunnen we helaas niet volledig verwijderen. Maar doordat we met intensieve behandelingen de huid egaler maken en de diepte uit de littekens halen, valt het licht anders op je huid en vallen de littekens veel minder op. Het resultaat is dat we je huid zachter en gezonder maken, waardoor je huidbeeld rustiger en egaler wordt. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen. Heb je last van acne? Blijf er dan niet mee rond lopen en voorkom littekens. Voorkomen is beter dan genezen.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voor wie is de acne littekenbehandeling?

De acnelittekenbehandeling is voor mannen, vrouwen en jongeren die last hebben van rode plekken, zichtbare poriën en acnelittekens. Bij zwaardere vormen van acne is soms een combinatie met medicatie van je huisarts of dermatoloog wenselijk voor een optimaal resultaat.

Door wie word ik behandeld?

Bij De Laserkliniek word je altijd geadviseerd en behandeld door een ervaren hbo-opgeleide paramedische huidtherapeut. Wij zijn gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van verschillende combinatietechnieken met high-end-apparatuur, thuisproducten en medische peelings. Zo laten wij jouw huid weer stralen.

Zijn acne littekenbehandelingen pijnlijk?

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk tegen acnelittekens. De diepere behandelingen tegen acnelittekens voel je wel, maar worden meestal niet als heel pijnlijk ervaren.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Het doel van een restacnebehandeling is de huid in eerste instantie stabiel te krijgen en de huidbarrière te verbeteren. Wanneer dit is gelukt met thuisproducten of een medische peeling, gaan we actief bezig om de acnelittekens te behandelen. Hierdoor verminderen de restplekjes en vervagen littekens en grove poriën.

Welke methodes gebruiken jullie?

Je wordt altijd met veilige kwalitatieve methodes behandeld. We beoordelen specifiek voor jouw huid welke apparatuur en behandelcombinatie het beste resultaat geeft. Dit kan o.a. zijn:

  • Medische peelings, van licht tot zwaarder
  • Skinpen microneedling
  • LaseMD-babyfacelaser
  • IPL- of laserbehandeling
  • LED-therapie
Word de acne littekenbehandeling vergoed?

Ja, acne is een medische indicatie waardoor acnebehandelingen vanuit bepaalde aanvullende zorgverzekeringen worden vergoed. Wil je weten of jouw behandelingen ook worden vergoed? Kijk dan in je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekering. De Laserkliniek heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Of je een verwijsbrief van je huisarts nodig hebt om in aanmerking te komen voor een vergoeding, hangt af van de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van je aanvullende zorgverzekering.

Mag ik na een acne littekenbehandeling in de zon?

We adviseren je de eerste 2 tot 6 weken uit direct zonlicht te blijven en een product te gebruiken met een hoge zonnefactor (SPF50).

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Je huid kan na de acnelittekenbehandeling rood of gezwollen zijn. Daarom brengen we altijd een zonbescherming aan met eventueel een camouflerend kleurtje. Zo kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Bij diepere acnelittekenbehandelingen kan je huid in de week na de behandeling een hersteltijd hebben (schilvering, roodheid, microkorstjes en zwelling). Dit bespreken we altijd voor de behandeling met je, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Zijn de acne littekenbehandelingen ook geschikt voor jongens en mannen?

Jazeker! We behandelen mannen en jongens met huidproblemen bij De Laserkliniek. Je ondergaat geen schoonheidsbehandeling, maar een huidverbeterende behandeling.

Is het resultaat van de behandeling van acne littekens blijvend?

Ja, met specialistische huidtherapeutische technieken kunnen wij acnelittekens goed behandelen met een blijvend resultaat. Acnelittekens behandelen we meestal een aantal keer binnen een korte periode. Het eindresultaat is echter pas 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar.

Waarom kies ik voor De Laserkliniek?

Bij De Laserkliniek word je behandeld door ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeuten. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes, kwalitatieve apparatuur en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. Jou de hoogste kwaliteit leveren en het maximale uit jouw huid halen is voor ons het allerbelangrijkste!

Wat is het voordeel van een bredere aanpak?

De Laserkliniek staat altijd open voor een bredere aanpak om het beste resultaat te bereiken voor jou en je huid. Samenwerking met andere specialisten, zoals huisartsen, dermatologen en (orthomoleculair) voedingsdeskundigen vinden wij belangrijk.

Waarom kunnen er geen garanties worden gegeven?

Resultaten zijn persoonsgebonden en afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals je wondgenezing, leefstijl, genetische aanleg. Ook je verwachting van het resultaat is belangrijk. We kunnen niet toveren, maar wanneer wij ons samen maximaal inzetten en je hebt een realistische verwachting, dan hoef je niet bang te zijn voor een teleurstelling.

Wil jij een mooie
egale huid?

Acne littekens verwijderen

Rode plekjes, diepe putjes, bruine restplekjes. Je huid lijkt onrustig, terwijl de ontstekingen van acne al verdwenen zijn. Maanden tot jaren later zie je nog steeds schade aan de huid. Je voelt je er niet prettig bij of je kan het gevoel hebben dat mensen ernaar kijken. Restplekjes en littekens van acne zijn veelvoorkomende huidvragen bij De Laserkliniek. We begrijpen dat een huidaandoening veel impact heeft op je dagelijkse leven. Het liefst wil je de acnelittekens verwijderen, waardoor jij je letterlijk lekkerder in je vel voelt. Met huidtherapeutische laserbehandelingen, medische peelings, microneedling en unieke combinatietherapieën hebben we een methode ontwikkeld, waardoor de restplekjes en acnelittekens veel minder opvallen.

Acne littekens verwijderen

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Een gezondere, frisse en egalere huid met minder kleurverschillen, zodat je huid rustig en egaal oogt.

rosacea neus

Minder zichtbare littekens en verfijndere poriën.

pigmentvlekken

Inzicht in de factoren die je acne uitlokken (zoals voeding, roken, zonlicht en stress).

pigmentvlekken

Kennis over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, zodat je geen onnodige kosten maakt of meer schade aanbrengt aan je huid.

verjongen huid

Minder diepe littekens, waardoor de huid egaler is en de littekens minder opvallen.

rosacea neus

Minder nieuwe ontstekingen van acne.

rosacea neus

Handvatten om nieuwe littekens te voorkomen.

pigmentvlekken

Kennis over je huid, welke producten juist wel en niet voor jouw huid werken.

verjongen huid

Door samen aan jouw huid te werken, krijg je meer (zelf)vertrouwen.

verjongen huid

Na een aantal behandelingen krijg je al een beter huidbeeld.

Gratis persoonlijke huidscan

We starten met een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we je hulpvraag en je huidwensen. Het is belangrijk voor de huidtherapeut om tijdens de intake de juiste huidtherapeutische diagnose te stellen. We gaan daarom dieper in op je medische gezondheid, je leefstijl en wat je tot dan toe hebt geprobeerd aan producten, behandelingen en medicatie. Ook inspecteren we je huid en we maken met de Observ520 een huidscan van 6 verschillende foto’s zodat we een kijkje in je huid kunnen nemen. Je krijgt van ons persoonlijk advies over jouw huid, productadvies en een plan voor de mogelijke huidtherapeutische behandelingen met de bijbehorende tarieven.

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

Na de intake kunnen we een afspraak plannen om te starten met het behandeltraject. Voor een optimaal resultaat start je met een thuisbehandeling met de door ons geadviseerde huidproducten. Na 3 tot 4 weken maken we afspraak voor een huidtherapeutische laserbehandeling, microneedling, peeling of een combinatie van deze behandelingen. Je krijgt hierover uitgebreid advies tijdens het intakeconsult. Afhankelijk van je huidconditie beginnen we meestal met 3 tot 5 acne-/littekenbehandelingen. Een behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Voor een optimaal resultaat combineren we vaak meerdere huidverbeterende technieken in een behandeling. Na elke behandeling evalueren we hoe het gaat en beslissen we of we het behandelplan moeten bijstellen. Na 3 behandelingen doen we een evaluatie, eventueel met opnieuw een Observ520 huidscan.

Jouw investering

De meeste mensen krijgen zonder verwijsbrief een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. De Laserkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Je kunt de factuur nadien zelf indienen. Een acnelittekenbehandeling kost gemiddeld € 119,- tot € 378,- per behandeling. Wij bieden ook voordelige pakketaanbiedingen aan.

Krijg je zelfvertrouwen terug

Littekens kunnen we helaas niet volledig verwijderen. Maar doordat we met intensieve behandelingen de huid egaler maken en de diepte uit de littekens halen, valt het licht anders op je huid en vallen de littekens veel minder op. Het resultaat is dat we je huid zachter en gezonder maken, waardoor je huidbeeld rustiger en egaler wordt. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen. Heb je last van acne? Blijf er dan niet mee rond lopen en voorkom littekens. Voorkomen is beter dan genezen.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voor wie is de acne littekenbehandeling?

De acnelittekenbehandeling is voor mannen, vrouwen en jongeren die last hebben van rode plekken, zichtbare poriën en acnelittekens. Bij zwaardere vormen van acne is soms een combinatie met medicatie van je huisarts of dermatoloog wenselijk voor een optimaal resultaat.

Door wie word ik behandeld?

Bij De Laserkliniek word je altijd geadviseerd en behandeld door een ervaren hbo-opgeleide paramedische huidtherapeut. Wij zijn gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van verschillende combinatietechnieken met high-end-apparatuur, thuisproducten en medische peelings. Zo laten wij jouw huid weer stralen.

Zijn acne littekenbehandelingen pijnlijk?

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk tegen acnelittekens. De diepere behandelingen tegen acnelittekens voel je wel, maar worden meestal niet als heel pijnlijk ervaren.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Het doel van een restacnebehandeling is de huid in eerste instantie stabiel te krijgen en de huidbarrière te verbeteren. Wanneer dit is gelukt met thuisproducten of een medische peeling, gaan we actief bezig om de acnelittekens te behandelen. Hierdoor verminderen de restplekjes en vervagen littekens en grove poriën.

Welke methodes gebruiken jullie?

Je wordt altijd met veilige kwalitatieve methodes behandeld. We beoordelen specifiek voor jouw huid welke apparatuur en behandelcombinatie het beste resultaat geeft. Dit kan o.a. zijn:

  • Medische peelings, van licht tot zwaarder
  • Skinpen microneedling
  • LaseMD-babyfacelaser
  • IPL- of laserbehandeling
  • LED-therapie
Word de acne littekenbehandeling vergoed?

Ja, acne is een medische indicatie waardoor acnebehandelingen vanuit bepaalde aanvullende zorgverzekeringen worden vergoed. Wil je weten of jouw behandelingen ook worden vergoed? Kijk dan in je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekering. De Laserkliniek heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Of je een verwijsbrief van je huisarts nodig hebt om in aanmerking te komen voor een vergoeding, hangt af van de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van je aanvullende zorgverzekering.

Mag ik na een acne littekenbehandeling in de zon?

We adviseren je de eerste 2 tot 6 weken uit direct zonlicht te blijven en een product te gebruiken met een hoge zonnefactor (SPF50).

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Je huid kan na de acnelittekenbehandeling rood of gezwollen zijn. Daarom brengen we altijd een zonbescherming aan met eventueel een camouflerend kleurtje. Zo kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Bij diepere acnelittekenbehandelingen kan je huid in de week na de behandeling een hersteltijd hebben (schilvering, roodheid, microkorstjes en zwelling). Dit bespreken we altijd voor de behandeling met je, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Zijn de acne littekenbehandelingen ook geschikt voor jongens en mannen?

Jazeker! We behandelen mannen en jongens met huidproblemen bij De Laserkliniek. Je ondergaat geen schoonheidsbehandeling, maar een huidverbeterende behandeling.

Is het resultaat van de behandeling van acne littekens blijvend?

Ja, met specialistische huidtherapeutische technieken kunnen wij acnelittekens goed behandelen met een blijvend resultaat. Acnelittekens behandelen we meestal een aantal keer binnen een korte periode. Het eindresultaat is echter pas 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar.

Waarom kies ik voor De Laserkliniek?

Bij De Laserkliniek word je behandeld door ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeuten. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes, kwalitatieve apparatuur en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. Jou de hoogste kwaliteit leveren en het maximale uit jouw huid halen is voor ons het allerbelangrijkste!

Wat is het voordeel van een bredere aanpak?

De Laserkliniek staat altijd open voor een bredere aanpak om het beste resultaat te bereiken voor jou en je huid. Samenwerking met andere specialisten, zoals huisartsen, dermatologen en (orthomoleculair) voedingsdeskundigen vinden wij belangrijk.

Waarom kunnen er geen garanties worden gegeven?

Resultaten zijn persoonsgebonden en afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals je wondgenezing, leefstijl, genetische aanleg. Ook je verwachting van het resultaat is belangrijk. We kunnen niet toveren, maar wanneer wij ons samen maximaal inzetten en je hebt een realistische verwachting, dan hoef je niet bang te zijn voor een teleurstelling.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

Ik ben super tevreden over mijn behandelingen bij Manon. Manon is een kundige huidtherapeute en weet heel goed wat het beste voor je huid is. Ze legt goed uit wat je mag verwachten van de behandeling en het resultaat dat het gaat opleveren. Daarnaast werkt ze met de nieuwste technieken en nieuwste lasers waardoor de behandelingen ook nog de beste zijn die je op dit moment kunt krijgen. Een aanrader voor iedereen die lief wil zijn voor haar of zijn huid

D. van Nispen

Wil jij een mooie egale huid?