Laserontharen

Scheren, waxen en epileren; het kost veel tijd en het is niet de leukste bezigheid van de dag. Vaak gaat dit ook nog gepaard met scheerirritaties en binnen de kortste keren zijn die storende haren weer terug! Laserontharen is een methode om blijvend van je storende haren af te komen. In het verleden waren deze behandelingen niet pijnloos en ook niet altijd even effectief. Gelukkig heeft de techniek de afgelopen jaren niet stilgestaan. Er is een nieuwe evolutie op het gebied van laserontharen en De Laserkliniek haalt deze nieuwste en meest veilige laser als eerste naar Groningen: de meest krachtige Alexandrite/ND-YAG-laser. 

Wil jij laserontharen in Groningen

Laserontharen

Wat levert de behandeling op?

lichaam ontharen

Je hebt tot 90% minder haargroei en dat geeft je een zekerder gevoel. Je huid is gladder zonder zichtbare stugge haren, scheerirritaties of ingegroeide haren.

lichaam ontharen

Je krijgt meest comfortabele laserbehandeling door de speciale cryo-koeling. De nieuwste generatie laser is uiterst veilig, precies, snel, krachtig en pijnloos. De laser meet continue de temperatuur van je huid, om oververhitting te voorkomen.

lichaam ontharen

Je bespaart op termijn veel tijd en geld.

Introductie aanbieding

Maak snel een afspraak voor de waanzinnige introductieaanbieding met de nieuwste generatie laser.
Koop een pakket van 5 behandelingen en krijg er 1 behandeling gratis bij!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

We starten met een vrijblijvend intakegesprek. We stellen je vragen en inspecteren je huid en haren aandachtig. Zo kunnen we beoordelen welke methode voor jou het meest geschikt is en waarom. Na afloop ontvang je een op maat gemaakt behandelplan en een vrijblijvende prijsopgave.

Vooraf aan de behandeling is het belangrijk om je haren te scheren. Het liefst zien we heel kleine stoppeltjes van één of twee dagen, zodat de laser de haren optimaal ziet. Wees niet bang dat de haargroei door het scheren vermeerderd. Dit is een hardnekkige fabel. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk gedurende 7 weken voor de behandeling de haren niet te epileren. De haren moeten in de huid aanwezig zijn om veilig en effectief behandeld te kunnen worden. Ook is het belangrijk om je huid tenminste 4 weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan direct zonlicht.

De laserbehandeling richt zich op het pigment (melanine) in de haar. De laser herkent de donkere haren en geeft aan elke haar een laserpuls die wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt door tot de voedingsbodem van de haar en tast deze blijvend aan. Hierdoor groeit er geen nieuwe haar terug op deze plek. Om de haargroei effectief tegen te gaan zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de persoon en het behandelgebied ongeveer 8 tot 10 weken. De haargroei vermindert tot 90%, waarbij de dikke haren als eerste weg blijven.

Reviews

Ervaringen van cliënten: “Door het laserontharen hoef ik me niet meer druk te maken over scheerirritaties, ingegroeide haren, haren op plekken waar ik ze graag kwijt wil. Het geeft een grote vrijheid en dit is één van de beste investeringen in mijzelf geweest. Achteraf denk ik wel eens: had ik dit maar veel eerder gedaan!”

“Ik ben bijna klaar met definitief ontharen met de laser en ik ben ZÓÓÓ blij! Niet alleen met het fantastische resultaat, maar ook met Manon. Haar vriendelijkheid, de gezelligheid, de betrokkenheid en de goede uitgebreide informatie. Kortom: met alles! Ik kan het iedereen aanraden die van vervelende haartjes af wil!”

Marjan

Zeer tevreden over de professionele blik die mij geboden werd. Ik ben tevreden over mijn onthaar behandeling.  

Koen de Boer

Meerdere gebieden laten ontharen, de behandeling is pijnloos en snel. Een aanrader!

Nathalie

Het verschil na één behandeling is al duidelijk zichtbaar! Nu al tevreden

Jeff ter Veer

Het is altijd gezellig om naar Manon toe te gaan. Ik ben tevreden met de behandelingen maar ook zeker met het contact. Het enthousiasme voor het vak brengt ze over en is altijd geïnteresseerd en vriendelijk.

Tessa Frieling

Jouw investering

Je kunt ervoor kiezen in één keer een voordelig pakket van 6 behandelingen aan te schaffen of om per behandeling te betalen. In eerste instantie is het een investering in jezelf, op langere termijn bespaar je geld ten opzichte van andere onthaarmethodes. Wij bieden leuke pakketaanbiedingen aan waardoor je zeer voordelig meerdere gebieden kunt laten behandelen.

Gun jezelf laserontharen

Een goede en veilige laser-onthaarbehandeling is niet vanzelfsprekend. Er zijn veel lasers die niet het gewenste resultaat geven en eerder schade aanrichten dan een mooie gladde huid. Bij De Laserkliniek word je door een zeer ervaren hbo-opgeleide huidtherapeut behandeld. Ongewenste haargroei verwijderen is een behandeling die wij al jaren dagelijks uitvoeren. Wij werken met medisch gecertificeerde laserapparatuur, waarbij de huidtemperatuur continu gemeten wordt en complicaties worden voorkomen. We zien veel verschillende situaties voorbijkomen, waardoor we een realistische inschatting kunnen maken van het eindresultaat. Ons advies is betrouwbaar, omdat we ons volledig gespecialiseerd hebben in lasertherapie en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Welke apparatuur gebruiken jullie bij laser ontharen?

Wij zijn ontzettend trots op onze comfortabele krachtpatser: de Clarity2 Alexandrite-/ND-YAG-laser met cryo-luchtkoeling.

Longpulsed ND-YAG 1064 nm
Als eerste in de regio beschikken we over een longpulsed ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we veilig donkere huiden ontharen, maar ook dieper gelegen bloedvaatjes behandelen zoals paarse neusvaatjes en ontsierende beenvaatjes.

Alexandrite 755 nm
De Alexandrite-golflengte is de meest krachtige onthaarlaser geschikt voor de blanke huis. Deze laser heeft de meeste absorptie van kleurstof in de haren. Het voordeel hiervan is dat we ook dunnere en minder donker gepigmenteerde haren kunnen behandelen. Dit lukt bijvoorbeeld niet met een diodelaser. Dit bekent dat we ook donkerblonde haren, bruine haren en zwarte haren kunnen behandelen. Er moet wel altijd pigment (kleur) aanwezig zijn tot aan de wortel van de haar.

Alleen het beste is goed genoeg, je wordt altijd behandeld door een ervaren hbo -opgeleide huidtherapeut.

Welke laser gebruiken jullie en is deze veilig?

Wij gebruiken de Clarity2-laser. Deze laser is uniek in de wereld, omdat hij op een veilige manier de twee meest krachtigste ontharingslasers combineert. De Alexandrite- en ND-Yag-laser zijn krachtig, maar door de snelle puls en huidtemperatuurmeting tijdens de behandeling zijn ze ook uitermate veilig. De laser heeft de optie om een overlap in te stellen voor een optimale behandeldekking. Zo wordt geen enkel haartje overgeslagen. De cryo-koeling zorgt ervoor dat de huid continu wordt gekoeld. Dit geeft een comfortabel en droog gevoel. Daarnaast heeft de Clarity2-laser de meest snelle lichtafgifte in een korte puls waardoor we een maximaal resultaat voor de lange termijn behalen.

De Alexandrite-golflengte is heel geschikt voor mensen met lichtere huidtypes I-IV. De ND-Yag-laser op 1064 nm is de enige veilige behandelmethode voor de donkere huiden met type V en VI. In de provincie Groningen is De Laserkliniek de enige plek waar je terecht kunt voor een ND-Yag-onthaarbehandeling. We hebben bewust voor deze laser gekozen om ook mensen met donkere huidtypes een veilige en effectieve behandeling te kunnen bieden.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Alle gebieden op het lichaam kunnen we behandelen. De meest voorkomende onthaarbehandelingen bij vrouwen zijn de oksels, bikinilijn (klein of volledig), bilnaad en benen. Bij mannen is de grootste vraag naar de behandeling van rug, schouders, billen en buik. Laserontharen van het gezicht is ook mogelijk. Deze behandeling wordt vaak vanuit de zorgverzekering vergoed. Lichaamsbehandelingen worden over het algemeen niet vergoed.

Wat zijn de nazorgadviezen?

Voor een optimaal resultaat en om ongewenste huidreacties te voorkomen adviseren wij:

 • de huid voor en na de behandeling ten minste 2 weken niet bloot te stellen aan direct zonlicht en in te smeren met een SPF50. Dit om pigmentverstoringen in de huid te voorkomen.
 • de haren tussen de behandelingen door niet te epileren of te harsen. Wel mag je de haren knippen of scheren. We kunnen namelijk alleen haren behandelen die aanwezig zijn.
 • de sauna en hete baden tot 24 uur na de behandeling te vermijden.
Waarom zijn meerdere behandelingen nodig?

Haren groeien in drie verschillende haargroeifases. Alleen in de actieve haargroeifase kunnen we haartjes blijvend verwijderen. Per keer bevinden zich ongeveer 15-30% van de haren zich in de actieve haargroeifase. Je dunt dus per behandeling de haargroei steeds verder uit.

Zie ik al direct resultaat?

Nee, je moet even geduld hebben. Bij de meeste mensen vallen de haren ongemerkt in de tweede of derde week na de behandeling uit.

Is het mogelijk om alle haren te verwijderen?

Nee, gemiddeld behaal je met 6 tot 10 behandelingen een haarreductie van 80 tot 90%. Dikkere en donkere haren zijn goed te behandelen, maar dunne, vlassige of lichtere haren blijven over. Deze haartjes zijn zo dun dat de laser ze niet kan zien. Het voordeel is dat je ze zelf ook amper ziet en ze ook geen scheerirritaties geven.

Wanneer kan ik niet behandeld worden?

Er zijn een aantal contra-indicaties waardoor wij je niet kunnen behandelen, zoals zwangerschap, bepaalde medicatie en antibiotica en medicatie je lichtgevoelig maakt. Geef daarom altijd je actuele medicatiegebruik en gezondheid tijdig aan ons door.

Is laserontharen pijnlijk?

Laserontharen is door de luchtkoeling niet pijnlijk. Je kunt wel kleine warme ‘prikjes’ voelen.

Is het effect blijvend?

Ja, de haren die behandeld zijn blijven weg, maar in de loop van de tijd kunnen er wel nieuwe haren ontstaan, bijvoorbeeld door hormonale veranderingen. Deze haren ontstaan ook wanneer je niet lasert. We kunnen dus alleen de haren behandelen die op dat moment aanwezig zijn.

Zijn de laserbehandelingen ook geschikt voor mannen?

Absoluut. Bij mannen is de vraag meestal gericht op het strakker maken van de haar- en baardlijn en lichaamsontharing zoals buik, rug, billen en de genitale zone. Ook is uitdunnen van de beharing mogelijk.

Hoelang duurt een laserbehandeling?

Een laserbehandeling gaat met de nieuwste technieken zeer snel. Voor een gezicht laseren rekenen we een behandeltijd van 20 minuten en voor het lichaam maximaal 60 minuten.

Kan ik behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Nee, tijdens de zwangerschap gaan we niet door met behandelen. Puur omdat er geen onderzoek is gedaan naar de schadelijkheid van de laserbehandeling voor je kindje. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Kan ik mijn schaamstreek ook laten laseren?

Laserontharen van de genitale zone is zowel voor vrouwen als mannen een ideale oplossing om van je vervelende haren verlost te zijn. We gaan altijd met respect en in vertrouwen met je om. We zijn paramedici met een beroepsgeheim. Je bent bij De Laserkliniek in veilige handen.

Zijn er onderhoudsbehandelingen nodig?

Het algemene advies is om 1 of 2 onderhoudsbehandelingen per jaar te ondergaan, maar dit is zeker niet altijd nodig. Dit is wel handig wanneer je door hormonale veranderingen ineens meer haargroei krijgt.

Hoe weet ik dat jullie het juiste adres zijn om mij te helpen?
 • Geschikt voor dikke en dunnere haren;
 • Veilig voor alle huidtypes, ook voor de huidtypes V/VI, voor mannen en vrouwen;
 • Pijnloos door luchtkoeling, hierdoor is ook geen contactgel nodig;
 • Weinig tot geen huidreacties nadien;
 • Na ongeveer 2 weken vallen de haren al uit;
 • Na elke behandeling is er een haarvermindering van 20 tot 30%;
 • De behandeling gaat snel door de grote spot;
 • Ook veilig voor het ontharen van het gezicht;
 • Alle gebieden van het lichaam zijn te behandelen;
 • Zeer precieze spot waardoor we zelfs wenkbrauwen, de haargrens of de bilnaad nauwkeurig kunnen behandelen;
 • Altijd uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde huidtherapeut;
 • We bieden voordelige actiepakketten voor het lichaam.
Kan ik gratis parkeren bij de kliniek?

Ja, er is gratis parkeergelegenheid voor de deur van de kliniek.

Wil jij verlost worden van je storende haren?

Laserontharen

Scheren, waxen en epileren; het kost veel tijd en het is niet de leukste bezigheid van de dag. Vaak gaat dit ook nog gepaard met scheerirritaties en binnen de kortste keren zijn die storende haren weer terug! Laserontharen is een methode om blijvend van je storende haren af te komen. In het verleden waren deze behandelingen niet pijnloos en ook niet altijd even effectief. Gelukkig heeft de techniek de afgelopen jaren niet stilgestaan. Er is een nieuwe evolutie op het gebied van laserontharen en De Laserkliniek haalt deze nieuwste en meest veilige laser als eerste naar Groningen: de meest krachtige Alexandrite/ND-YAG-laser. 

Wil jij laserontharen in Groningen

Laserontharen

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Je hebt tot 90% minder haargroei en dat geeft je een zekerder gevoel. Je huid is gladder zonder zichtbare stugge haren, scheerirritaties of ingegroeide haren.

rosacea neus

Je krijgt meest comfortabele laserbehandeling door de speciale cryo-koeling. De nieuwste generatie laser is uiterst veilig, precies, snel, krachtig en pijnloos. De laser meet continue de temperatuur van je huid, om oververhitting te voorkomen.

pigmentvlekken

Je bespaart op termijn veel tijd en geld.

Introductie aanbieding

Maak snel een afspraak voor de waanzinnige introductieaanbieding met de nieuwste generatie laser.
Koop een pakket van 5 behandelingen en krijg er 1 behandeling gratis bij!

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

We starten met een vrijblijvend intakegesprek. We stellen je vragen en inspecteren je huid en haren aandachtig. Zo kunnen we beoordelen welke methode voor jou het meest geschikt is en waarom. Na afloop ontvang je een op maat gemaakt behandelplan en een vrijblijvende prijsopgave.

Vooraf aan de behandeling is het belangrijk om je haren te scheren. Het liefst zien we heel kleine stoppeltjes van één of twee dagen, zodat de laser de haren optimaal ziet. Wees niet bang dat de haargroei door het scheren vermeerderd. Dit is een hardnekkige fabel. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk gedurende 7 weken voor de behandeling de haren niet te epileren. De haren moeten in de huid aanwezig zijn om veilig en effectief behandeld te kunnen worden. Ook is het belangrijk om je huid tenminste 4 weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan direct zonlicht.

De laserbehandeling richt zich op het pigment (melanine) in de haar. De laser herkent de donkere haren en geeft aan elke haar een laserpuls die wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt door tot de voedingsbodem van de haar en tast deze blijvend aan. Hierdoor groeit er geen nieuwe haar terug op deze plek. Om de haargroei effectief tegen te gaan zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de persoon en het behandelgebied ongeveer 8 tot 10 weken. De haargroei vermindert tot 90%, waarbij de dikke haren als eerste weg blijven.

Jouw investering

Je kunt ervoor kiezen in één keer een voordelig pakket van 6 behandelingen aan te schaffen of om per behandeling te betalen. In eerste instantie is het een investering in jezelf, op langere termijn bespaar je geld ten opzichte van andere onthaarmethodes. Wij bieden leuke pakketaanbiedingen aan waardoor je zeer voordelig meerdere gebieden kunt laten behandelen.

Gun jezelf laserontharen

Een goede en veilige laser-onthaarbehandeling is niet vanzelfsprekend. Er zijn veel lasers die niet het gewenste resultaat geven en eerder schade aanrichten dan een mooie gladde huid. Bij De Laserkliniek word je door een zeer ervaren hbo-opgeleide huidtherapeut behandeld. Ongewenste haargroei verwijderen is een behandeling die wij al jaren dagelijks uitvoeren. Wij werken met medisch gecertificeerde laserapparatuur, waarbij de huidtemperatuur continu gemeten wordt en complicaties worden voorkomen. We zien veel verschillende situaties voorbijkomen, waardoor we een realistische inschatting kunnen maken van het eindresultaat. Ons advies is betrouwbaar, omdat we ons volledig gespecialiseerd hebben in lasertherapie en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Welke apparatuur gebruiken jullie bij laser ontharen?

Wij zijn ontzettend trots op onze comfortabele krachtpatser: de Clarity2 Alexandrite-/ND-YAG-laser met cryo-luchtkoeling.

Longpulsed ND-YAG 1064 nm
Als eerste in de regio beschikken we over een longpulsed ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we veilig donkere huiden ontharen, maar ook dieper gelegen bloedvaatjes behandelen zoals paarse neusvaatjes en ontsierende beenvaatjes.

Alexandrite 755 nm
De Alexandrite-golflengte is de meest krachtige onthaarlaser geschikt voor de blanke huis. Deze laser heeft de meeste absorptie van kleurstof in de haren. Het voordeel hiervan is dat we ook dunnere en minder donker gepigmenteerde haren kunnen behandelen. Dit lukt bijvoorbeeld niet met een diodelaser. Dit bekent dat we ook donkerblonde haren, bruine haren en zwarte haren kunnen behandelen. Er moet wel altijd pigment (kleur) aanwezig zijn tot aan de wortel van de haar.

Alleen het beste is goed genoeg, je wordt altijd behandeld door een ervaren hbo -opgeleide huidtherapeut.

Welke laser gebruiken jullie en is deze veilig?

Wij gebruiken de Clarity2-laser. Deze laser is uniek in de wereld, omdat hij op een veilige manier de twee meest krachtigste ontharingslasers combineert. De Alexandrite- en ND-Yag-laser zijn krachtig, maar door de snelle puls en huidtemperatuurmeting tijdens de behandeling zijn ze ook uitermate veilig. De laser heeft de optie om een overlap in te stellen voor een optimale behandeldekking. Zo wordt geen enkel haartje overgeslagen. De cryo-koeling zorgt ervoor dat de huid continu wordt gekoeld. Dit geeft een comfortabel en droog gevoel. Daarnaast heeft de Clarity2-laser de meest snelle lichtafgifte in een korte puls waardoor we een maximaal resultaat voor de lange termijn behalen.

De Alexandrite-golflengte is heel geschikt voor mensen met lichtere huidtypes I-IV. De ND-Yag-laser op 1064 nm is de enige veilige behandelmethode voor de donkere huiden met type V en VI. In de provincie Groningen is De Laserkliniek de enige plek waar je terecht kunt voor een ND-Yag-onthaarbehandeling. We hebben bewust voor deze laser gekozen om ook mensen met donkere huidtypes een veilige en effectieve behandeling te kunnen bieden.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Alle gebieden op het lichaam kunnen we behandelen. De meest voorkomende onthaarbehandelingen bij vrouwen zijn de oksels, bikinilijn (klein of volledig), bilnaad en benen. Bij mannen is de grootste vraag naar de behandeling van rug, schouders, billen en buik. Laserontharen van het gezicht is ook mogelijk. Deze behandeling wordt vaak vanuit de zorgverzekering vergoed. Lichaamsbehandelingen worden over het algemeen niet vergoed.

Wat zijn de nazorgadviezen?

Voor een optimaal resultaat en om ongewenste huidreacties te voorkomen adviseren wij:

 • de huid voor en na de behandeling ten minste 2 weken niet bloot te stellen aan direct zonlicht en in te smeren met een SPF50. Dit om pigmentverstoringen in de huid te voorkomen.
 • de haren tussen de behandelingen door niet te epileren of te harsen. Wel mag je de haren knippen of scheren. We kunnen namelijk alleen haren behandelen die aanwezig zijn.
 • de sauna en hete baden tot 24 uur na de behandeling te vermijden.
Waarom zijn meerdere behandelingen nodig?

Haren groeien in drie verschillende haargroeifases. Alleen in de actieve haargroeifase kunnen we haartjes blijvend verwijderen. Per keer bevinden zich ongeveer 15-30% van de haren zich in de actieve haargroeifase. Je dunt dus per behandeling de haargroei steeds verder uit.

Zie ik al direct resultaat?

Nee, je moet even geduld hebben. Bij de meeste mensen vallen de haren ongemerkt in de tweede of derde week na de behandeling uit.

Is het mogelijk om alle haren te verwijderen?

Nee, gemiddeld behaal je met 6 tot 10 behandelingen een haarreductie van 80 tot 90%. Dikkere en donkere haren zijn goed te behandelen, maar dunne, vlassige of lichtere haren blijven over. Deze haartjes zijn zo dun dat de laser ze niet kan zien. Het voordeel is dat je ze zelf ook amper ziet en ze ook geen scheerirritaties geven.

Wanneer kan ik niet behandeld worden?

Er zijn een aantal contra-indicaties waardoor wij je niet kunnen behandelen, zoals zwangerschap, bepaalde medicatie en antibiotica en medicatie je lichtgevoelig maakt. Geef daarom altijd je actuele medicatiegebruik en gezondheid tijdig aan ons door.

Is laserontharen pijnlijk?

Laserontharen is door de luchtkoeling niet pijnlijk. Je kunt wel kleine warme ‘prikjes’ voelen.

Is het effect blijvend?

Ja, de haren die behandeld zijn blijven weg, maar in de loop van de tijd kunnen er wel nieuwe haren ontstaan, bijvoorbeeld door hormonale veranderingen. Deze haren ontstaan ook wanneer je niet lasert. We kunnen dus alleen de haren behandelen die op dat moment aanwezig zijn.

Zijn de laserbehandelingen ook geschikt voor mannen?

Absoluut. Bij mannen is de vraag meestal gericht op het strakker maken van de haar- en baardlijn en lichaamsontharing zoals buik, rug, billen en de genitale zone. Ook is uitdunnen van de beharing mogelijk.

Hoelang duurt een laserbehandeling?

Een laserbehandeling gaat met de nieuwste technieken zeer snel. Voor een gezicht laseren rekenen we een behandeltijd van 20 minuten en voor het lichaam maximaal 60 minuten.

Kan ik behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Nee, tijdens de zwangerschap gaan we niet door met behandelen. Puur omdat er geen onderzoek is gedaan naar de schadelijkheid van de laserbehandeling voor je kindje. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Kan ik mijn schaamstreek ook laten laseren?

Laserontharen van de genitale zone is zowel voor vrouwen als mannen een ideale oplossing om van je vervelende haren verlost te zijn. We gaan altijd met respect en in vertrouwen met je om. We zijn paramedici met een beroepsgeheim. Je bent bij De Laserkliniek in veilige handen.

Zijn er onderhoudsbehandelingen nodig?

Het algemene advies is om 1 of 2 onderhoudsbehandelingen per jaar te ondergaan, maar dit is zeker niet altijd nodig. Dit is wel handig wanneer je door hormonale veranderingen ineens meer haargroei krijgt.

Hoe weet ik dat jullie het juiste adres zijn om mij te helpen?
 • Geschikt voor dikke en dunnere haren;
 • Veilig voor alle huidtypes, ook voor de huidtypes V/VI, voor mannen en vrouwen;
 • Pijnloos door luchtkoeling, hierdoor is ook geen contactgel nodig;
 • Weinig tot geen huidreacties nadien;
 • Na ongeveer 2 weken vallen de haren al uit;
 • Na elke behandeling is er een haarvermindering van 20 tot 30%;
 • De behandeling gaat snel door de grote spot;
 • Ook veilig voor het ontharen van het gezicht;
 • Alle gebieden van het lichaam zijn te behandelen;
 • Zeer precieze spot waardoor we zelfs wenkbrauwen, de haargrens of de bilnaad nauwkeurig kunnen behandelen;
 • Altijd uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde huidtherapeut;
 • We bieden voordelige actiepakketten voor het lichaam.
Kan ik gratis parkeren bij de kliniek?

Ja, er is gratis parkeergelegenheid voor de deur van de kliniek.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

Ervaringen van cliënten: “Door het laserontharen hoef ik me niet meer druk te maken over scheerirritaties, ingegroeide haren, haren op plekken waar ik ze graag kwijt wil. Het geeft een grote vrijheid en dit is één van de beste investeringen in mijzelf geweest. Achteraf denk ik wel eens: had ik dit maar veel eerder gedaan!”

“Ik ben bijna klaar met definitief ontharen met de laser en ik ben ZÓÓÓ blij! Niet alleen met het fantastische resultaat, maar ook met Manon. Haar vriendelijkheid, de gezelligheid, de betrokkenheid en de goede uitgebreide informatie. Kortom: met alles! Ik kan het iedereen aanraden die van vervelende haartjes af wil!”

Marjan

Het is altijd gezellig om naar Manon toe te gaan. Ik ben tevreden met de behandelingen maar ook zeker met het contact. Het enthousiasme voor het vak brengt ze over en is altijd geïnteresseerd en vriendelijk.

Tessa Frieling

Zeer tevreden over de professionele blik die mij geboden werd. Ik ben tevreden over mijn onthaar behandeling.  

Koen de Boer

Meerdere gebieden laten ontharen, de behandeling is pijnloos en snel. Een aanrader!

Nathalie

Het verschil na één behandeling is al duidelijk zichtbaar! Nu al tevreden

Jeff ter Veer

Wil jij verlost worden van je storende haren?