gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Een ontspannen gezichtsbehandeling is heerlijk. Maar stoor je je aan bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, kleine littekens, grove poriën of huidverkleuringen? En wil je echte huidverbetering waardoor je een meer egale, stevige, stralende huid krijgt? Kies dan voor een behandeling bij een huidtherapeut. De behandelingen zijn altijd gericht op effect. Bij De Laserkliniek proberen we de huidverbeterende behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken. De nadruk ligt op natuurlijke huidverbetering, terwijl jij op een zachte warme behandelbank ligt en we de tijd voor de behandeling nemen. Omdat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek voor jouw huid, behalen we de beste resultaten. Zo krijg jij een gezonde huid, die straalt.

Gezichtsbehandeling

Wat levert de behandeling op?

rosacea neus

Kleurverschillen pakken we aan, zodat jij een egalere huid krijgt.

mee eters verwijderen

Grove poriën of kleine littekens verzachten we, zodat je huid minder onzuiverheden heeft.

verjongen huid

Je krijgt een sterkere gezonde huid, waardoor je huid mooier en stralender wordt.

Gratis

Persoonlijke huidscan

We starten altijd met een persoonlijke vrijblijvende intake. Hierin brengen we jouw wensen, doelen en/of huidproblemen in kaart. Een uitgebreide huidscan met de Observ520 geeft ons een kijkje in je huid. De foto’s bespreken we, en samen met de uitkomst van de medische vragenlijst stellen we een passend behandelplan voor je op.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

We combineren tijdens het behandeltraject meestal verschillende huidverbeterende technieken in één behandeling, voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van je huidconditie, beginnen we met 3 tot 5 huidtherapeutische behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten per keer. Na elke behandeling evalueren we hoe het gaat en of we het behandelplan eventueel kunnen bijstellen. Na 3 behandelingen plannen we opnieuw een Observ520 huidscan in om het tot dan toe behaalde resultaat te beoordelen. Eventueel passen we je plan aan je huidwens aan. De basis is altijd eerst het stabiliseren van de actieve acne om daarna over te gaan op de behandeling van restplekjes en eventuele acnelittekens.

Na het actieve behandeltraject kijken we hoe je jouw huid het beste kunt onderhouden. Zowel met een thuisbehandeling als met (eventuele) huidtherapeutische behandelingen op onderhoudsbasis.

Reviews

Ik ben super tevreden over mijn behandelingen bij Manon. Manon is een kundige huidtherapeute en weet heel goed wat het beste voor je huid is. Ze legt goed uit wat je mag verwachten van de behandeling en het resultaat dat het gaat opleveren. Daarnaast werkt ze met de nieuwste technieken en nieuwste lasers waardoor de behandelingen ook nog de beste zijn die je op dit moment kunt krijgen. Een aanrader voor iedereen die lief wil zijn voor haar of zijn huid.

Marieke

 

Veel voorkomende huidvragen

Wij krijgen veel vragen om huidproblemen of tekenen van veroudering aan te pakken, maar ook preventieve huidvragen om huidproblemen of huidveroudering te voorkomen. Veelvoorkomende huidvragen zijn:

 • Huidveroudering verminderen
 • Acnelittekens verminderen
 • Fijne lijntjes verminderen of tegengaan
 • Huid versterken en verstrakken
 • Huidoneffenheden verwijderen
 • Grove poriën behandelen
 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Roodheid verminderen
 • Een doffe huid verminderen
 • Huidverkleuringen tegengaan

 

Jouw investering

Voor een instant glow-behandeling kies je voor een laserbehandeling of medische peeling. Deze behandelingen boek je al vanaf € 99,-. Bij medische indicaties is een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk. Gemiddeld liggen de tarieven tussen de € 99,- en € 224,- per behandeling. De huidspecials gericht op maximale huidverbetering zijn in een kuur aan te schaffen 4+2 behandelingen gratis.

christianne veenema

Een behandeling specifiek voor jouw huid

Onze ervaring is dat het combineren van verschillende technieken, gericht op de individuele persoon, zorgt voor een optimaal haalbaar resultaat. Ook de beste adviezen van specialisten, zoals dermatologen en voedingsdeskundigen, nemen we mee in onze behandelkeuze. De sfeer binnen onze kliniek draagt bij aan het beste resultaat voor jouw huid. De gehaaste, onpersoonlijke sfeer die vaak wordt ervaren in de medische wereld willen wij doorbreken. We kijken verder dan wat ‘normaal’ is. Dat maakt een huidverbeterende gezichtsbehandeling uniek bij De Laserkliniek.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is direct toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom.

Hoe gaat de betaling?

Per pin of gepast contant na de behandeling. Bij een medische indicatie dien je de factuur zelf in bij je aanvullende zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, kun je de kosten opvoeren als overige zorgkosten bij je belastingaangifte.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste?

Een huidtherapeut heeft een hbo-studie gevolgd, is paramedicus, valt onder de wet BIG (beroepen in de gezondheidszorg), draagt een beschermde titel en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij medische indicaties is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een huidtherapeut richt zich op huidverbetering en huidproblematiek. Een schoonheidsspecialist heeft over het algemeen een mbo-diploma en richt zich op de verzorging en verfraaiing van de gezonde huid en heeft geen beschermde titel.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthomoleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Is een laser onveilig voor je gezondheid?

De lasers waarmee wij bij De Laserkliniek werken hebben een medische CE-keuring en zijn FDA goedgekeurd. De lasers voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast word je behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut. Met de juiste apparatuur en kennis ben je in veilige handen. Helaas zien we dit bij andere huidklinieken of salons regelmatig misgaan. Wees kritisch met welke apparatuur en door welke behandelaar je laat behandelen, want je hebt maar één huid!

Welke apparatuur zetten jullie in bij een gezichtsbehandeling?

LED-therapie
Met low level energie kun je op een veilige manier je huidcellen stimuleren zich te vernieuwen, zodat je huid sterker en egaler wordt. De LED combineren we het liefst met een diepere behandeling en medische peelings voor een optimaal resultaat. Bij een gevoelig huid kan een enkele behandeling al een mooie start zijn.

 Medische microneedling
De medische Skinpen geeft je een collageenboost in je diepere huidlagen, waardoor je een sterke huid krijgt van binnenuit. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden en verslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 12 tot 16 weken zichtbaar.

Babyface-laser
Dit is de enige intensieve gefractioneerde laserbehandeling zonder zichtbare hersteltijd. Deze behandeling geeft zichtbare verbetering van de huidskleur, -structuur en -doorlaatbaarheid. We kunnen deze behandeling ook veilig inzetten tijdens de zomermaanden en is uniek in Nederland!

 Photofacial
Om roodheid en donkere vlekken in de huid te verminderen gebruiken we een IPL-techniek. Deze allround behandeling zorgt voor vermindering van zichtbare bloedvaatjes en pigmentvlekken. Vaak is er al na één behandeling resultaat zichtbaar.

 ND-YAG-laser
Bij grotere en diepere bloedvaatjes in het gezicht gebruiken we onze krachtige ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we doeltreffend diepere, paarse vaatjes en pigmentvlekken behandelen.

Zijn deze behandelingen ook geschikt voor jongens en mannen?

Absoluut! We behandelen juist ook mannen en jongens met huidproblemen bij De Laserkliniek.

Gaat acne vanzelf over?

Bij jongeren zien we regelmatig na een aantal jaar verbetering van acne ontstaan. Alleen is zonder hulp en/of behandeling de kans op acnelittekens groot. Dit zijn blijvende beschadigingen aan de huid. Alle andere vormen van acne gaan over het algemeen niet vanzelf over. Wij zien bij De Laserkliniek een grote groep mannen en vrouwen met acne tarda (volwassenenacne). Acne tarda is één van de meest voorkomende huidaandoening. We helpen je graag om acne de baas te worden.

Kunnen jullie ook mijn acnélittekens behandelen?

Ja zeker, zodra je acne onder controle is kunnen we ons gaan richten op de restlittekentjes. We hebben diverse bewezen behandeltechnieken in huis om jou acnelittekens te verzachten en minder te laten opvallen, hierdoor word je blijer wanneer je in de spiegel kijkt. Dit straal je ook uit.

Waarom kies ik voor De Laserkliniek?

Je wordt behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeut. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes en (medische) apparatuur, bewezen medische technieken en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. De kwaliteit van de behandeling staat voorop om jou gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Jij staat bij ons altijd centraal en bent geen nummer.

Wil jij een mooie
egale huid?

Gezichtsbehandeling

Een ontspannen gezichtsbehandeling is heerlijk. Maar stoor je je aan bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, kleine littekens, grove poriën of huidverkleuringen? En wil je echte huidverbetering waardoor je een meer egale, stevige, stralende huid krijgt? Kies dan voor een behandeling bij een huidtherapeut. De behandelingen zijn altijd gericht op effect. Bij De Laserkliniek proberen we de huidverbeterende behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken. De nadruk ligt op natuurlijke huidverbetering, terwijl jij op een zachte warme behandelbank ligt en we de tijd voor de behandeling nemen. Omdat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek voor jouw huid, behalen we de beste resultaten. Zo krijg jij een gezonde huid, die straalt.

Gezichtsbehandeling

Wat levert de behandeling op?

rosacea neus

Kleurverschillen pakken we aan, zodat jij een egalere huid krijgt.

mee eters verwijderen

Grove poriën of kleine littekens verzachten we, zodat je huid minder onzuiverheden heeft.

verjongen huid

Je krijgt een sterkere gezonde huid, waardoor je huid mooier en stralender wordt.

Gratis persoonlijke huidscan

We starten altijd met een persoonlijke vrijblijvende intake. Hierin brengen we jouw wensen, doelen en/of huidproblemen in kaart. Een uitgebreide huidscan met de Observ520 geeft ons een kijkje in je huid. De foto’s bespreken we, en samen met de uitkomst van de medische vragenlijst stellen we een passend behandelplan voor je op.

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

Onze behandelingen zijn effectief, bewezen, veilig en doeltreffend. Uiteraard doen wij er alles aan om de behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste huidbehandelingen zijn kortstondig gevoelig maar niet pijnlijk. Hou er rekening mee dat er bij de diepere behandelingen een hersteltijd kan zijn. De huid kan dan bijvoorbeeld een aantal dagen na de behandeling roder of droger zijn. Bij zware behandelingen kan vervelling of (lichte)zwelling een huidreactie zijn. Vooraf bespreken wij altijd of er wel of geen hersteltijd is en wat je kunt verwachten. Zo zijn er ook behandelingen waarbij je juist met een instant glow de deur weer uitgaat, zoals bij een milde peeling. Vaak combineren wij verschillende gezichtsbehandelingen voor het beste resultaat.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Veelvoorkomende huidvragen

Wij krijgen veel vragen om huidproblemen of tekenen van veroudering aan te pakken, maar ook preventieve huidvragen om huidproblemen of huidveroudering te voorkomen. Veelvoorkomende huidvragen zijn:

 • Huidveroudering verminderen
 • Acnelittekens verminderen
 • Fijne lijntjes verminderen of tegengaan
 • Huid versterken en verstrakken
 • Huidoneffenheden verwijderen
 • Grove poriën behandelen
 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Roodheid verminderen
 • Een doffe huid verminderen
 • Huidverkleuringen tegengaan

 

Jouw investering

Voor een instant glow-behandeling kies je voor een laserbehandeling of medische peeling. Deze behandelingen boek je al vanaf € 119,-. Bij medische indicaties is een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk. Gemiddeld liggen de tarieven tussen de € 119,- en € 229,- per behandeling. De huidspecials gericht op maximale huidverbetering zijn in een kuur aan te schaffen 4+1 behandelingen gratis.

christianne veenema

Een behandeling specifiek voor jouw huid

Onze ervaring is dat het combineren van verschillende technieken, gericht op de individuele persoon, zorgt voor een optimaal haalbaar resultaat. Ook de beste adviezen van specialisten, zoals dermatologen en voedingsdeskundigen, nemen we mee in onze behandelkeuze. De sfeer binnen onze kliniek draagt bij aan het beste resultaat voor jouw huid. De gehaaste, onpersoonlijke sfeer die vaak wordt ervaren in de medische wereld willen wij doorbreken. We kijken verder dan wat ‘normaal’ is. Dat maakt een huidverbeterende gezichtsbehandeling uniek bij De Laserkliniek.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is direct toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom.

Hoe gaat de betaling?

Per pin of gepast contant na de behandeling. Bij een medische indicatie dien je de factuur zelf in bij je aanvullende zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, kun je de kosten opvoeren als overige zorgkosten bij je belastingaangifte.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste?

Een huidtherapeut heeft een hbo-studie gevolgd, is paramedicus, valt onder de wet BIG (beroepen in de gezondheidszorg), draagt een beschermde titel en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij medische indicaties is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een huidtherapeut richt zich op huidverbetering en huidproblematiek. Een schoonheidsspecialist heeft over het algemeen een mbo-diploma en richt zich op de verzorging en verfraaiing van de gezonde huid en heeft geen beschermde titel.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthomoleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Is een laser onveilig voor je gezondheid?

De lasers waarmee wij bij De Laserkliniek werken hebben een medische CE-keuring en zijn FDA goedgekeurd. De lasers voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast word je behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut. Met de juiste apparatuur en kennis ben je in veilige handen. Helaas zien we dit bij andere huidklinieken of salons regelmatig misgaan. Wees kritisch met welke apparatuur en door welke behandelaar je laat behandelen, want je hebt maar één huid!

Welke apparatuur zetten jullie in bij een gezichtsbehandeling?

LED-therapie
Met low level energie kun je op een veilige manier je huidcellen stimuleren zich te vernieuwen, zodat je huid sterker en egaler wordt. De LED combineren we het liefst met een diepere behandeling en medische peelings voor een optimaal resultaat. Bij een gevoelig huid kan een enkele behandeling al een mooie start zijn.

 Medische microneedling
De medische Skinpen geeft je een collageenboost in je diepere huidlagen, waardoor je een sterke huid krijgt van binnenuit. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden en verslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 12 tot 16 weken zichtbaar.

Babyface-laser
Dit is de enige intensieve gefractioneerde laserbehandeling zonder zichtbare hersteltijd. Deze behandeling geeft zichtbare verbetering van de huidskleur, -structuur en -doorlaatbaarheid. We kunnen deze behandeling ook veilig inzetten tijdens de zomermaanden en is uniek in Nederland!

 Photofacial
Om roodheid en donkere vlekken in de huid te verminderen gebruiken we een IPL-techniek. Deze allround behandeling zorgt voor vermindering van zichtbare bloedvaatjes en pigmentvlekken. Vaak is er al na één behandeling resultaat zichtbaar.

 ND-YAG-laser
Bij grotere en diepere bloedvaatjes in het gezicht gebruiken we onze krachtige ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we doeltreffend diepere, paarse vaatjes en pigmentvlekken behandelen.

Zijn deze behandelingen ook geschikt voor jongens en mannen?

Absoluut! We behandelen juist ook mannen en jongens met huidproblemen bij De Laserkliniek.

Gaat acne vanzelf over?

Bij jongeren zien we regelmatig na een aantal jaar verbetering van acne ontstaan. Alleen is zonder hulp en/of behandeling de kans op acnelittekens groot. Dit zijn blijvende beschadigingen aan de huid. Alle andere vormen van acne gaan over het algemeen niet vanzelf over. Wij zien bij De Laserkliniek een grote groep mannen en vrouwen met acne tarda (volwassenenacne). Acne tarda is één van de meest voorkomende huidaandoening. We helpen je graag om acne de baas te worden.

Kunnen jullie ook mijn acnélittekens behandelen?

Ja zeker, zodra je acne onder controle is kunnen we ons gaan richten op de restlittekentjes. We hebben diverse bewezen behandeltechnieken in huis om jou acnelittekens te verzachten en minder te laten opvallen, hierdoor word je blijer wanneer je in de spiegel kijkt. Dit straal je ook uit.

Waarom kies ik voor De Laserkliniek?

Je wordt behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeut. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes en (medische) apparatuur, bewezen medische technieken en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. De kwaliteit van de behandeling staat voorop om jou gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Jij staat bij ons altijd centraal en bent geen nummer.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

Ik ben super tevreden over mijn behandelingen bij Manon. Manon is een kundige huidtherapeute en weet heel goed wat het beste voor je huid is. Ze legt goed uit wat je mag verwachten van de behandeling en het resultaat dat het gaat opleveren. Daarnaast werkt ze met de nieuwste technieken en nieuwste lasers waardoor de behandelingen ook nog de beste zijn die je op dit moment kunt krijgen. Een aanrader voor iedereen die lief wil zijn voor haar of zijn huid.

Marieke

Wil jij een mooie egale huid?