Rosacea

Roodheid in het gezicht, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes/puistjes, sneller blozen en zichtbare vaatjes op vooral de wangen, neus en voorhoofd. Herken je jouw huid in deze kenmerken? Grote kans dat je te maken hebt met rosacea. Deze chronische huidaandoening komt in Nederland bij ongeveer 1 op de 5 vrouwen en iets minder bij mannen voor. Bij zwaardere vormen van rosacea zien we ook regelmatig oogproblemen en verdikking van de huid ontstaan. Ondanks dat rosacea niet volledig te genezen is, kunnen we met de juiste behandeling en producten deze vervelende aandoening wel voor langere tijd onderdrukken. Blijf er niet mee rondlopen, gun jezelf een rustige egale huid!

Rosacea

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Een gezonde huid met een rustiger uiterlijk.

rosacea neus

Minder roodheid.

pigmentvlekken

Minder storende zichtbare bloedvaatjes.

verjongen huid

Minder ontstekingen.

rosacea neus

Fijnere poriën.

pigmentvlekken

Minder overgevoeligheid.

verjongen huid

We behandelen de restplekjes en littekens die achter kunnen blijven op de huid.

Gratis

Persoonlijke huidscan

Om erachter te komen wat voor jouw huid het beste werkt om rosacea onder controle te krijgen, geven we je graag een gratis huidanalyse. We maken foto’s met de Observ520-huidscan om een kijkje te nemen in je diepere huid. Daarnaast stellen we je verschillende vragen over je gezondheid, het ontstaan van de rosacea, je leefgewoontes etc. Hiermee kunnen we een persoonlijk passend behandelplan voor je opstellen. Dit behandelplan bestaat uit leefstijladviezen, productadviezen en de mogelijke huidtherapeutische behandelingen. Je krijgt tijdens de intake ook een speciale checklijst die je kunt gebruiken om de triggers van jouw rosacea te kunnen achterhalen. Zo kun je gericht aan de slag om je rosacea onder controle te krijgen. Uiteraard bespreken we ook welke behandelingen nodig zijn en welke investering hierbij hoort.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

Bij pigmentvlekken zijn er meerdere behandelopties. Laserbehandelingen voor de diepere pigmentvlekken, medische peelings die de huid vernieuwen en de Skinpen. Dit apparaat is een alleskunner en versterkt onder andere je huid. De huidtherapeut beslist samen met jou welke behandeloptie of combinatie het beste is voor jouw huidwens of -aandoening. 

Reviews

“Zeer kundig en vriendelijk. Behandelen echt niet zomaar iets. De huidproducten doen echt wat voor je uiterlijk. De kwaliteit van mijn huid is enorm verbeterd. Heel erg blij mee!!!”

Michelle

Jaren lang last van rosacea in mijn gezicht. Een eventuele laserbehandeling leek mij altijd ontzettend spannend en daarom heb ik nooit eerder de stap durven zetten. Door de vele positieve verhalen ben ik bij Manon terecht gekomen. Wat een lieve vrouw met een prachtige praktijk. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak ondanks dat de behandeling zelf wel gevoelig is. Door haar professionele aanpak, ben ik verlost van mijn rode vaatjes. De huidproducten bevallen ook heel goed. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik deze stap heb gezet.

Céline Scholing


Tot nu toe blij met de resultaten en vriendelijke huidtherapeut. Bij de Laserkliniek ben ik prettig geholpen. Het centrum ziet er netjes uit en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Job Nieuwenhuis

Behandelingen bij rosacea

We kijken altijd specifiek naar jouw huid om te bepalen welke behandeling we toe passen. Vaak combineren we verschillende behandelingen:

  • Medische microneedling: hiermee stimuleren we het herstelproces waardoor de huid versterkt en minder roodheid zichtbaar is.
  • LED-therapie: voor het kalmeren en versterken van de huid.
  • Lasertherapie: geeft zeer mooie resultaten bij rosacea. De zichtbare rode bloedvaatjes verminderen waardoor de huid egaler en rustiger wordt. Deze behandeling werkt ook tegen de demodex huidmijt.
  • Milde medische peelings: door de peeling vernieuwt de huid zich waardoor hij sterker wordt en minder snel reageert op triggers. Zo krijg je een egalere huidskleur. Bij rosacea gebruiken we PHA-zuren.

We hebben veel ervaring met het behandelen van rosacea. We kiezen meestal voor een unieke combinatie van verschillende technieken binnen één behandeling voor het meest optimale resultaat. Bijvoorbeeld een laserbehandeling met een milde peeling of microneedling met LED-therapie.

Jouw investering

Hou er bij deze indicatie rekening mee dat een eigen investering nodig is om een intensiever behandeltraject te kunnen ondergaan. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is een (deel)vergoeding mogelijk. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden. De tarieven van een behandeling bij rosacea liggen tussen de € 109,- en € 229,-.

Rosacea de baas

Manon, huidtherapeut en eigenaresse van De Laserkliniek: Sinds een kleine tien jaar heb ik zelf rosacea. Gelukkig kan ik mijn eigen huid goed onder controle houden met huidbehandelingen en thuisproducten. Ik kan mij goed inleven in cliënten die ook worstelen met de ongemakken die deze chronische huidaandoening met zich meebrengt. Je wilt rosacea onder controle krijgen, maar niet afhankelijk zijn van huidtherapeutische behandelingen. Daarom bestaat een gedeelte van een persoonlijk behandelplan uit thuisadviezen. Vanzelfsprekend is het dan heel belangrijk om trouw te zijn aan de adviezen die wij je geven. Alleen dan behaal je het optimale resultaat. Je huid onderhouden is als het trainen van je spieren. Na één keer trainen in de sportschool kun je geen wonderen verwachten. Onze ervaring is dat je met een thuisbehandeling en elke 4 tot 6 weken een huidtherapeutische behandeling, hele mooie resultaten behaalt. Het voordeel hierbij is dat je ook aan je algehele huidconditie werkt, waardoor je er ook frisser en stralender uit gaat zien. Letterlijk lekkerder in je vel.

Zijn de behandelingen voor iedereen mogelijk?

Iedereen die aan een mooie huid wil werken is welkom. Wel zijn er een aantal redenen waardoor wij alleen mildere behandelingen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of gebruik van bepaalde medicatie zoals antibiotica.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk, maar huidtherapeutische behandelingen worden soms wel als gevoelig ervaren.

Wat kost een intake met huidscan?

Een uitgebreide intake met de Observ520-huidscan is eenmalig kosteloos en vrijblijvend.

Welke apparatuur zetten jullie in voor het verwijderen van pigmentvlekken?

Laser
Met onze krachtige Clarity2-laser behandelen we diepere pigmentvlekken in de huid. De tarieven van deze behandeling liggen tussen de € 69,- voor een enkele pigmentvlekken tot € 199,- voor het gehele gezicht.

Photofacial

Met de speciale IPL behandelen we oppervlakkig pigment samen met oppervlakkige bloedvaatjes. Dit combineren wij graag met een milde peeling. Voor het hele gezicht is het actietarief € 199,-. Na één behandeling kun je al een mooie verbetering zien. Door de warmteontwikkeling is deze behandeling voor melasma minder geschikt.

Thulium laser

Deze laser heeft de bijnaam babyfacelaser. Dit is het neusje van de zalm om je poriën te verfijnen & oppervakkig pigment op een milde manier te verminderen. Deze laser mag zelfs in de zomermaanden uitgevoerd worden. Net als met microneedling is het resultaat na een aantal weken pas zichtbaar. Ook deze behandeling valt binnen het actietarief van 199 euro! adviesprijs 325 euro.

Medische peelings 

Met medische peelings vernieuwen we de huid gecontroleerd met zuren. Hierbij adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan. De tarieven liggen tussen de € 99,- en € 179,-.

Spot out-behandeling

De enige diepere behandeling die uitermate geschikt is voor melasma en donkere huidtypes. Werkt aan je hele huidconditie, waardoor je huid egaler wordt en meer glanst. De methode is gebaseerd op één of twee diepere behandeling in de kliniek, waarna jij thuis zelf de behandeling afmaakt. Het speciale masker moet 6-12 uur blijven zitten. Thuis zet je de behandeling voort gedurende 6 maanden met speciale spot out-producten. Het tarief voor deze behandeling is € 395,- inclusief thuisproducten. Let op: wij moeten je huid wel altijd voorbehandelen!

Medische microneedling

De medische Skinpen is onze alleskunner. Hij geeft je huid een ware collageenboost, waardoor je van binnenuit een sterkere huid krijgt. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en huidverslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat zie je na ongeveer 12 tot 16 weken.

Of een combinatie van bovenstaande methoden. Je krijgt altijd een advies op maat en de meest geschikte behandeling wordt in overleg gekozen.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthomoleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Is een laser onveilig voor je gezondheid?

De lasers waarmee wij bij De Laserkliniek werken hebben een medische CE-keuring en zijn FDA goedgekeurd. De lasers voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast word je behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut. Met de juiste apparatuur en kennis ben je in veilige handen. Helaas zien we dit bij andere huidklinieken of salons regelmatig misgaan. Wees kritisch met welke apparatuur en door welke behandelaar je laat behandelen, want je hebt maar één huid!

Welke apparatuur zetten jullie in bij een gezichtsbehandeling?

LED-therapie
Met low level energie kun je op een veilige manier je huidcellen stimuleren zich te vernieuwen, zodat je huid sterker en egaler wordt. De LED combineren we het liefst met een diepere behandeling en medische peelings voor een optimaal resultaat. Bij een gevoelig huid kan een enkele behandeling al een mooie start zijn.

 Medische microneedling
De medische Skinpen geeft je een collageenboost in je diepere huidlagen, waardoor je een sterke huid krijgt van binnenuit. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden en verslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 12 tot 16 weken zichtbaar.

Babyface-laser
Dit is de enige intensieve gefractioneerde laserbehandeling zonder zichtbare hersteltijd. Deze behandeling geeft zichtbare verbetering van de huidskleur, -structuur en -doorlaatbaarheid. We kunnen deze behandeling ook veilig inzetten tijdens de zomermaanden en is uniek in Nederland!

 Photofacial
Om roodheid en donkere vlekken in de huid te verminderen gebruiken we een IPL-techniek. Deze allround behandeling zorgt voor vermindering van zichtbare bloedvaatjes en pigmentvlekken. Vaak is er al na één behandeling resultaat zichtbaar.

 ND-YAG-laser
Bij grotere en diepere bloedvaatjes in het gezicht gebruiken we onze krachtige ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we doeltreffend diepere, paarse vaatjes en pigmentvlekken behandelen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan. Denk aan langdurige blootstelling aan zonlicht, de zonnebank en te weinig zonbescherming. Ook door wondjes aan de huid, bepaalde medicatie, hormonale veranderingen of zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan. In dit laatste geval spreken we van een zwangerschapsmasker ofwel melasma.

Wat is het verschil tussen pigmentvlekken en melasma?

Melasma is een chronische huidaandoening waarbij de huid door hormonen een blijvende gevoeligheid heeft om te veel pigment aan te maken. Gelukkig zijn er steeds meer behandelopties om deze hardnekkige huidaandoening te behandelen. Waar pigmentvlekken relatief makkelijk te behandelen zijn, is melasma meer een uitdaging. 

Wil jij een mooie
egale huid?

Rosacea

Roodheid in het gezicht, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes/puistjes, sneller blozen en zichtbare vaatjes op vooral de wangen, neus en voorhoofd. Herken je jouw huid in deze kenmerken? Grote kans dat je te maken hebt met rosacea. Deze chronische huidaandoening komt in Nederland bij ongeveer 1 op de 5 vrouwen en iets minder bij mannen voor. Bij zwaardere vormen van rosacea zien we ook regelmatig oogproblemen en verdikking van de huid ontstaan. Ondanks dat rosacea niet volledig te genezen is, kunnen we met de juiste behandeling en producten deze vervelende aandoening wel voor langere tijd onderdrukken. Blijf er niet mee rondlopen, gun jezelf een rustige egale huid!

Rosacea

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Een gezonde huid met een rustiger uiterlijk.

rosacea neus

Minder roodheid.

pigmentvlekken

Minder storende zichtbare bloedvaatjes.

pigmentvlekken

Fijnere poriën.

verjongen huid

Minder overgevoeligheid.

rosacea neus

We behandelen de restplekjes en littekens die achter kunnen blijven op de huid.

Gratis persoonlijke huidscan

Om erachter te komen wat voor jouw huid het beste werkt om rosacea onder controle te krijgen, geven we je graag een gratis huidanalyse. We maken foto’s met de Observ520-huidscan om een kijkje te nemen in je diepere huid. Daarnaast stellen we je verschillende vragen over je gezondheid, het ontstaan van de rosacea, je leefgewoontes etc. Hiermee kunnen we een persoonlijk passend behandelplan voor je opstellen. Dit behandelplan bestaat uit leefstijladviezen, productadviezen en de mogelijke huidtherapeutische behandelingen. Je krijgt tijdens de intake ook een speciale checklijst die je kunt gebruiken om de triggers van jouw rosacea te kunnen achterhalen. Zo kun je gericht aan de slag om je rosacea onder controle te krijgen. Uiteraard bespreken we ook welke behandelingen nodig zijn en welke investering hierbij hoort.

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

We hebben veel ervaring met het behandelen van rosacea. We kiezen meestal voor een unieke combinatie van verschillende technieken binnen één behandeling voor het meest optimale resultaat. Bijvoorbeeld een laserbehandeling met een milde peeling of microneedling met LED-therapie.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Behandelingen bij rosacea

We kijken altijd specifiek naar jouw huid om te bepalen welke behandeling we toe passen. Vaak combineren we verschillende behandelingen:

  • Medische microneedling: hiermee stimuleren we het herstelproces waardoor de huid versterkt en minder roodheid zichtbaar is.
  • LED-therapie: voor het kalmeren en versterken van de huid.
  • Lasertherapie: geeft zeer mooie resultaten bij rosacea. De zichtbare rode bloedvaatjes verminderen waardoor de huid egaler en rustiger wordt. Deze behandeling werkt ook tegen de demodex huidmijt.
  • Milde medische peelings: door de peeling vernieuwt de huid zich waardoor hij sterker wordt en minder snel reageert op triggers. Zo krijg je een egalere huidskleur. Bij rosacea gebruiken we PHA-zuren.

We hebben veel ervaring met het behandelen van rosacea. We kiezen meestal voor een unieke combinatie van verschillende technieken binnen één behandeling voor het meest optimale resultaat. Bijvoorbeeld een laserbehandeling met een milde peeling of microneedling met LED-therapie.

Jouw investering

Hou er bij deze indicatie rekening mee dat een eigen investering nodig is om een intensiever behandeltraject te kunnen ondergaan. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is een (deel)vergoeding mogelijk. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden. De tarieven van een behandeling bij rosacea liggen tussen de € 109,- en € 229,-.

Rosacea de baas

Manon, huidtherapeut en eigenaresse van De Laserkliniek: Sinds een kleine tien jaar heb ik zelf rosacea. Gelukkig kan ik mijn eigen huid goed onder controle houden met huidbehandelingen en thuisproducten. Ik kan mij goed inleven in cliënten die ook worstelen met de ongemakken die deze chronische huidaandoening met zich meebrengt. Je wilt rosacea onder controle krijgen, maar niet afhankelijk zijn van huidtherapeutische behandelingen. Daarom bestaat een gedeelte van een persoonlijk behandelplan uit thuisadviezen. Vanzelfsprekend is het dan heel belangrijk om trouw te zijn aan de adviezen die wij je geven. Alleen dan behaal je het optimale resultaat. Je huid onderhouden is als het trainen van je spieren. Na één keer trainen in de sportschool kun je geen wonderen verwachten. Onze ervaring is dat je met een thuisbehandeling en elke 4 tot 6 weken een huidtherapeutische behandeling, hele mooie resultaten behaalt. Het voordeel hierbij is dat je ook aan je algehele huidconditie werkt, waardoor je er ook frisser en stralender uit gaat zien. Letterlijk lekkerder in je vel.

Zijn de behandelingen voor iedereen mogelijk?

Iedereen die aan een mooie huid wil werken is welkom. Wel zijn er een aantal redenen waardoor wij alleen mildere behandelingen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of gebruik van bepaalde medicatie zoals antibiotica.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk, maar huidtherapeutische behandelingen worden soms wel als gevoelig ervaren.

Wat kost een intake met huidscan?

Een uitgebreide intake met de Observ520-huidscan is eenmalig kosteloos en vrijblijvend.

Welke apparatuur zetten jullie in voor het verwijderen van pigmentvlekken?

Laser
Met onze krachtige Clarity2-laser behandelen we diepere pigmentvlekken in de huid. De tarieven van deze behandeling liggen tussen de € 69,- voor een enkele pigmentvlekken tot € 199,- voor het gehele gezicht.

Photofacial

Met de speciale IPL behandelen we oppervlakkig pigment samen met oppervlakkige bloedvaatjes. Dit combineren wij graag met een milde peeling. Voor het hele gezicht is het actietarief € 199,-. Na één behandeling kun je al een mooie verbetering zien. Door de warmteontwikkeling is deze behandeling voor melasma minder geschikt.

Thulium laser

Deze laser heeft de bijnaam babyfacelaser. Dit is het neusje van de zalm om je poriën te verfijnen & oppervakkig pigment op een milde manier te verminderen. Deze laser mag zelfs in de zomermaanden uitgevoerd worden. Net als met microneedling is het resultaat na een aantal weken pas zichtbaar. Ook deze behandeling valt binnen het actietarief van 199 euro! adviesprijs 325 euro.

Medische peelings 

Met medische peelings vernieuwen we de huid gecontroleerd met zuren. Hierbij adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan. De tarieven liggen tussen de € 99,- en € 179,-.

Spot out-behandeling

De enige diepere behandeling die uitermate geschikt is voor melasma en donkere huidtypes. Werkt aan je hele huidconditie, waardoor je huid egaler wordt en meer glanst. De methode is gebaseerd op één of twee diepere behandeling in de kliniek, waarna jij thuis zelf de behandeling afmaakt. Het speciale masker moet 6-12 uur blijven zitten. Thuis zet je de behandeling voort gedurende 6 maanden met speciale spot out-producten. Het tarief voor deze behandeling is € 395,- inclusief thuisproducten. Let op: wij moeten je huid wel altijd voorbehandelen!

Medische microneedling

De medische Skinpen is onze alleskunner. Hij geeft je huid een ware collageenboost, waardoor je van binnenuit een sterkere huid krijgt. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en huidverslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat zie je na ongeveer 12 tot 16 weken.

Of een combinatie van bovenstaande methoden. Je krijgt altijd een advies op maat en de meest geschikte behandeling wordt in overleg gekozen.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthomoleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Is een laser onveilig voor je gezondheid?

De lasers waarmee wij bij De Laserkliniek werken hebben een medische CE-keuring en zijn FDA goedgekeurd. De lasers voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast word je behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut. Met de juiste apparatuur en kennis ben je in veilige handen. Helaas zien we dit bij andere huidklinieken of salons regelmatig misgaan. Wees kritisch met welke apparatuur en door welke behandelaar je laat behandelen, want je hebt maar één huid!

Welke apparatuur zetten jullie in bij een gezichtsbehandeling?

LED-therapie
Met low level energie kun je op een veilige manier je huidcellen stimuleren zich te vernieuwen, zodat je huid sterker en egaler wordt. De LED combineren we het liefst met een diepere behandeling en medische peelings voor een optimaal resultaat. Bij een gevoelig huid kan een enkele behandeling al een mooie start zijn.

 Medische microneedling
De medische Skinpen geeft je een collageenboost in je diepere huidlagen, waardoor je een sterke huid krijgt van binnenuit. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden en verslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 12 tot 16 weken zichtbaar.

Babyface-laser
Dit is de enige intensieve gefractioneerde laserbehandeling zonder zichtbare hersteltijd. Deze behandeling geeft zichtbare verbetering van de huidskleur, -structuur en -doorlaatbaarheid. We kunnen deze behandeling ook veilig inzetten tijdens de zomermaanden en is uniek in Nederland!

 Photofacial
Om roodheid en donkere vlekken in de huid te verminderen gebruiken we een IPL-techniek. Deze allround behandeling zorgt voor vermindering van zichtbare bloedvaatjes en pigmentvlekken. Vaak is er al na één behandeling resultaat zichtbaar.

 ND-YAG-laser
Bij grotere en diepere bloedvaatjes in het gezicht gebruiken we onze krachtige ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we doeltreffend diepere, paarse vaatjes en pigmentvlekken behandelen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan. Denk aan langdurige blootstelling aan zonlicht, de zonnebank en te weinig zonbescherming. Ook door wondjes aan de huid, bepaalde medicatie, hormonale veranderingen of zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan. In dit laatste geval spreken we van een zwangerschapsmasker ofwel melasma.

Wat is het verschil tussen pigmentvlekken en melasma?

Melasma is een chronische huidaandoening waarbij de huid door hormonen een blijvende gevoeligheid heeft om te veel pigment aan te maken. Gelukkig zijn er steeds meer behandelopties om deze hardnekkige huidaandoening te behandelen. Waar pigmentvlekken relatief makkelijk te behandelen zijn, is melasma meer een uitdaging. 

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

“Zeer kundig en vriendelijk. Behandelen echt niet zomaar iets. De huidproducten doen echt wat voor je uiterlijk. De kwaliteit van mijn huid is enorm verbeterd. Heel erg blij mee!!!”

Michelle

Jaren lang last van rosacea in mijn gezicht. Een eventuele laserbehandeling leek mij altijd ontzettend spannend en daarom heb ik nooit eerder de stap durven zetten. Door de vele positieve verhalen ben ik bij Manon terecht gekomen. Wat een lieve vrouw met een prachtige praktijk. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak ondanks dat de behandeling zelf wel gevoelig is. Door haar professionele aanpak, ben ik verlost van mijn rode vaatjes. De huidproducten bevallen ook heel goed. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik deze stap heb gezet.

Céline Scholing

Tot nu toe blij met de resultaten en vriendelijke huidtherapeut. Bij de Laserkliniek ben ik prettig geholpen. Het centrum ziet er netjes uit en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Job Nieuwenhuis

Wil jij een mooie egale huid?