gezichtshaar verwijderen

Gezichtshaar verwijderen

Overmatig gezichtshaar is een veelvoorkomend probleem. Met name bij hormonale schommelingen, zoals in de pubertijd, tijdens een zwangerschap of rond de overgang. Vrouwen kunnen te maken krijgen met haargroei in het gezicht en soms ook met een heviger beharingspatroon op het lichaam. Dagelijks helpen wij veel vrouwen van deze storende haren af. Stugge haren epileren of harsen bieden maar kortstondige verbetering en leiden vaak tot andere ongemakken, zoals een onrustige en beschadigde huid. Gelukkig kunnen we met onze huidtherapeutische laserbehandelingen tot 90% van de haren blijvend verwijderen. Een duurzame oplossing die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Gezichtshaar verwijderen

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Bij De Laserkliniek behandelen wij je met de modernste en meest krachtige laserapparatuur, waardoor jij het beste en snelste langdurig van je gezichtsharen bent verlost.

rosacea neus

De behandeling is nagenoeg pijnloos (anders dan bij veel andere laserapparaten) en brengt geen schade toe aan je huid.

pigmentvlekken

De behandeling is 100% veilig en bewezen.

verjongen huid

Je huid is egaler en zachter.

rosacea neus

Je bespaart tijd en uiteindelijk ook geld.

Gratis

Persoonlijke huidscan

We starten met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. De huidtherapeut stelt je vragen en bekijkt je huid aandachtig om te beoordelen welke behandelmethode voor jou het meest geschikt is. Na afloop ontvang je een uniek behandelplan en een vrijblijvende prijsopgave. Bij laserontharen raden we je aan meerdere behandelingen te ondergaan met een vaste interval. Na elke behandeling merk je een blijvende vermindering van de hoeveelheid haren.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

De laserbehandeling richt zich op het pigment (melanine) in het haar. De laser herkent de donkere haren en geeft aan elke haar een lichtpuls af die wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt door tot de voedingsbodem van de haar en tast deze blijvend aan. Hierdoor groeit er geen nieuwe haar terug op deze plek. Bij De Laserkliniek behandelen we de zelfs dunnere gepigmenteerde haren. Een laserbehandeling gaat met de nieuwste technieken zeer snel. Voor een gezicht laseren rekenen we een totale behandeltijd van maximaal 20 minuten.

Reviews

“Laserontharen heeft mijn leven veranderd. Ik voel me nu veel zekerder en dit straal ik volgens mijn omgeving ook uit. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan. Manon heeft mij zeer prettig geholpen en ik ben haar heel dankbaar. Ik zal jaarlijks een keer terug blijven komen, maar dat is zeker geen straf, want het is altijd heel gezellig.”

Els

 

“Ik ben al een aantal jaren bij Manon onder behandeling vanwege een transitie naar vrouw. De behandelingen voelen niet altijd even prettig aan, maar Manon loodst mij er goed doorheen. Ik ben blij hoe ze mij heeft begeleid. De haren in mijn gezicht zijn zo goed als verdwenen. Ik ben nu nog bezig met de genitale zone. Ook dit slaat goed aan.”

Anoniem

“Manon heeft mij gevraagd mijn ervaring te delen: Alle lof en je bent in goede handen bij Manon. Wat een kundige en lieve therapeut! Ze neemt de tijd en is oprecht geïnteresseerd. Een aanrader.”

Maud

 

Jouw investering

Voor het ontharen van het gezicht bij vrouwen is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Voor transvrouwen komt de vergoeding meestal vanuit de basisverzekering. Een behandeling van het gezicht kost gemiddeld tussen de € 60,- en € 195,-, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De actuele prijzen vind je in de online-agenda.

Dat we voor het beste resultaat gaan is logisch!

Je wordt bij De Laserkliniek behandeld door een hbo-opgeleide huidtherapeut die veel ervaring heeft met verschillende huidtypen. We zijn kritisch bij het aannemen van medewerkers en het kiezen van onze apparatuur en producten. Zo krijg jij het beste resultaat. Ook geven we eerlijk en betrouwbaar advies, omdat we weten hoe vervelend het is als je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. We gaan altijd voor het best haalbare resultaat.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Met welke laser word ik behandeld?

We zijn ontzettend trots dat wij de eerste kliniek in de regio zijn die met de meest krachtige Alexandrite/ND-YAG-lasercombinatie werken. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste lasers en zijn op de nieuwe generatie Alexandrite/ND-YAG laser van Lutronic uitgekomen: de Clarity2. Het grootste voordeel van deze meest krachtige en effectieve Alexandrite-laser ter wereld is dat deze geschikt is voor zowel dikke als dunne gepigmenteerde haren. Daarnaast is de ND-YAG-laser de veiligste en meest effectieve lasermethode met voor donkere huidtypes V en VI. De laser meet continue de temperatuur van de huid waardoor ongewenste huidreacties worden voorkomen.

Waarom kies ik voor een behandeling bij De Laserkliniek?

Bij De Laserkliniek beschikken we als enige in de regio Groningen over de nieuwste en meest effectieve apparatuur om storende gezichtsharen te verwijderen. Je wordt altijd behandeld door een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut met ruime ervaring en brede kennis. Dit is belangrijk, omdat bij verkeerde apparatuur of een onkundige behandelaar de kans groot is op complicaties en schade aan de huid. Helaas komt dit veel voor omdat lasertherapie in Nederland nog geen voorbehouden handeling is. Bij ons ben je in veilige handen.

Is laserontharen pijnlijk?

Laserontharen is door de speciale luchtkoeling niet pijnlijk. Er is geen contactgel meer nodig. Je kunt wel kleine warme ‘prikjes’ voelen.

Is het effect permanent?

Ja, de haren die behandeld zijn blijven weg. Er kunnen in de loop van de tijd wel nieuwe haren ontstaan, bijvoorbeeld door hormonale veranderingen. Deze haren ontstaan ook wanneer je niet lasert. We kunnen dus alleen de haren die op dat moment aanwezig zijn effectief behandelen.

Wat als er een paar grijze/licht blonde of rode haren overblijven?

Helaas is er nog geen laser ontwikkeld die haren zonder chromofoor (kleur/pigment) kan behandelen. Uiteraard doen we er alles aan om ook deze vervelende haren te verwijderen. Daarom bieden we voor dikkere stugge kleurloze haren elektrisch epileren aan met de Apilus.

De haarreductie die je met de Apilus-behandelmethode behaald, is een stuk lager dan bij lasertherapie. De behandeling is ook tijdrovender. Wanneer je enkele grijze haren op je kin hebt in combinatie met donkere haren, kiezen we soms voor een combinatie van beide technieken in één behandeling. Anders dan bij een laserbehandeling, is het bij elektrisch epileren noodzakelijk de haren enkele dagen te laten groeien.

Moet ik de haren laten staan?

Nee, vooraf aan de laserbehandeling moet je de haren juist zo kort mogelijk afscheren. Dit mag je ook thuis dagelijks doen. Wanneer je niet zelf wilt scheren, kan de huidtherapeut dit vooraf aan de behandeling doen. Let op: wanneer je een behandeling ondergaat in combinatie met elektrisch ontharen, dan moeten de haren wel een aantal millimeter lang zijn.

Mag ik tussendoor epileren?

Nee, de behandeling is alleen effectief wanneer de haarwortel in het haarzakje aanwezig is. Wanneer je tussentijds gaat epileren is de behandeling minder effectief. Dit raden wij daarom ten zeerste af. Scheren mag wel dagelijks.

Zorgt scheren voor meer haren?

Dit is een hardnekkige fabel die we vaak horen. Het antwoord is heel duidelijk: nee, dit is niet het geval. De haar kan wel tijdelijk harder aanvoelen omdat de doorsnede van de haar net iets dikker is dan het puntje.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Er is geen hersteltijd na een laserbehandeling. Soms kan de huid iets rood zijn, maar dit kunnen we camoufleren met een SPF-product of Lycogel. Je gaat de deur uit alsof er niks gebeurd is.

Zijn deze behandelingen ook geschikt voor mannen?

Absoluut. Bij mannen is de vraag meestal gericht op het strakker maken van de haar- en baardlijn en lichaamsontharing.

Kan ik behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Nee, tijdens een zwangerschap gaan we niet door met behandelen. Puur omdat er geen onderzoek naar gedaan is of het schadelijk kan zijn. Veiligheid staat altijd voorop!

Andere bedrijven zijn goedkoper of beloven sneller resultaat. Hoe kan dit?

Er zit een groot verschil tussen de soorten laserapparatuur, (geen) opleiding van behandelaren en marketingtrucs, waarbij beloftes worden gedaan die gewoonweg niet kloppen. Wij begrijpen dat het voor een consument heel lastig is om hierin door de bomen het bos te zien.

Tip 1: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo.

Tip 2: Controleer of jouw behandelaar staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tip 3: Vraag altijd met welke laser je wordt behandeld en of deze een geldige medische CE-keuring heeft.

Wij hebben bewust gekozen voor een kwalitatieve medische laser. Dit om de beste resultaten te kunnen garanderen, pijnloos en alle huidtypes te kunnen behandelen. De investering is daarmee vele malen hoger dan van minder goede apparatuur.

Hoe weet ik dat ik door een professionals wordt geholpen?

Bij De Laserkliniek ben je in goede handen. Je wordt behandeld door een ervaren BIG-geregisseerde hbo-opgeleide huidtherapeut die staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, NvH en Dala.

Wil jij een mooie
egale huid?

Gezichtshaar verwijderen

Overmatig gezichtshaar is een veelvoorkomend probleem. Met name bij hormonale schommelingen, zoals in de pubertijd, tijdens een zwangerschap of rond de overgang. Vrouwen kunnen te maken krijgen met haargroei in het gezicht en soms ook met een heviger beharingspatroon op het lichaam. Dagelijks helpen wij veel vrouwen van deze storende haren af. Stugge haren epileren of harsen bieden maar kortstondige verbetering en leiden vaak tot andere ongemakken, zoals een onrustige en beschadigde huid. Gelukkig kunnen we met onze huidtherapeutische laserbehandelingen tot 90% van de haren blijvend verwijderen. Een duurzame oplossing die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Gezichtshaar verwijderen

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Bij De Laserkliniek behandelen wij je met de modernste en meest krachtige laserapparatuur, waardoor jij het beste en snelste langdurig van je gezichtsharen bent verlost.

rosacea neus

De behandeling is nagenoeg pijnloos (anders dan bij veel andere laserapparaten) en brengt geen schade toe aan je huid.

pigmentvlekken

De behandeling is 100% veilig en bewezen.

pigmentvlekken

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over prikkende haren.

verjongen huid

Je huid is egaler en zachter.

rosacea neus

Je bespaart tijd en uiteindelijk ook geld.

Gratis persoonlijke huidscan

We starten met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. De huidtherapeut stelt je vragen en bekijkt je huid aandachtig om te beoordelen welke behandelmethode voor jou het meest geschikt is. Na afloop ontvang je een uniek behandelplan en een vrijblijvende prijsopgave. Bij laserontharen raden we je aan meerdere behandelingen te ondergaan met een vaste interval. Na elke behandeling merk je een blijvende vermindering van de hoeveelheid haren.

De Laserkliniek in Groningen

Hoe werkt de behandeling?

De laserbehandeling richt zich op het pigment (melanine) in het haar. De laser herkent de donkere haren en geeft aan elke haar een lichtpuls af die wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt door tot de voedingsbodem van de haar en tast deze blijvend aan. Hierdoor groeit er geen nieuwe haar terug op deze plek. Bij De Laserkliniek behandelen we de zelfs dunnere gepigmenteerde haren. Een laserbehandeling gaat met de nieuwste technieken zeer snel. Voor een gezicht laseren rekenen we een totale behandeltijd van maximaal 20 minuten.

Jouw investering

Voor het ontharen van het gezicht bij vrouwen is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Voor transvrouwen komt de vergoeding meestal vanuit de basisverzekering. Een behandeling van het gezicht kost gemiddeld tussen de € 60,- en € 195,-, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De actuele prijzen vind je in de online-agenda.

Dat we voor het beste resultaat gaan is logisch!

Je wordt bij De Laserkliniek behandeld door een hbo-opgeleide huidtherapeut die veel ervaring heeft met verschillende huidtypen. We zijn kritisch bij het aannemen van medewerkers en het kiezen van onze apparatuur en producten. Zo krijg jij het beste resultaat. Ook geven we eerlijk en betrouwbaar advies, omdat we weten hoe vervelend het is als je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. We gaan altijd voor het best haalbare resultaat.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Met welke laser word ik behandeld?

We zijn ontzettend trots dat wij de eerste kliniek in de regio zijn die met de meest krachtige Alexandrite/ND-YAG-lasercombinatie werken. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste lasers en zijn op de nieuwe generatie Alexandrite/ND-YAG laser van Lutronic uitgekomen: de Clarity2. Het grootste voordeel van deze meest krachtige en effectieve Alexandrite-laser ter wereld is dat deze geschikt is voor zowel dikke als dunne gepigmenteerde haren. Daarnaast is de ND-YAG-laser de veiligste en meest effectieve lasermethode met voor donkere huidtypes V en VI. De laser meet continue de temperatuur van de huid waardoor ongewenste huidreacties worden voorkomen.

Waarom kies ik voor een behandeling bij De Laserkliniek?

Bij De Laserkliniek beschikken we als enige in de regio Groningen over de nieuwste en meest effectieve apparatuur om storende gezichtsharen te verwijderen. Je wordt altijd behandeld door een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut met ruime ervaring en brede kennis. Dit is belangrijk, omdat bij verkeerde apparatuur of een onkundige behandelaar de kans groot is op complicaties en schade aan de huid. Helaas komt dit veel voor omdat lasertherapie in Nederland nog geen voorbehouden handeling is. Bij ons ben je in veilige handen.

Is laserontharen pijnlijk?

Laserontharen is door de speciale luchtkoeling niet pijnlijk. Er is geen contactgel meer nodig. Je kunt wel kleine warme ‘prikjes’ voelen.

Is het effect permanent?

Ja, de haren die behandeld zijn blijven weg. Er kunnen in de loop van de tijd wel nieuwe haren ontstaan, bijvoorbeeld door hormonale veranderingen. Deze haren ontstaan ook wanneer je niet lasert. We kunnen dus alleen de haren die op dat moment aanwezig zijn effectief behandelen.

Wat als er een paar grijze/licht blonde of rode haren overblijven?

Helaas is er nog geen laser ontwikkeld die haren zonder chromofoor (kleur/pigment) kan behandelen. Uiteraard doen we er alles aan om ook deze vervelende haren te verwijderen. Daarom bieden we voor dikkere stugge kleurloze haren elektrisch epileren aan met de Apilus.

De haarreductie die je met de Apilus-behandelmethode behaald, is een stuk lager dan bij lasertherapie. De behandeling is ook tijdrovender. Wanneer je enkele grijze haren op je kin hebt in combinatie met donkere haren, kiezen we soms voor een combinatie van beide technieken in één behandeling. Anders dan bij een laserbehandeling, is het bij elektrisch epileren noodzakelijk de haren enkele dagen te laten groeien.

Moet ik de haren laten staan?

Nee, vooraf aan de laserbehandeling moet je de haren juist zo kort mogelijk afscheren. Dit mag je ook thuis dagelijks doen. Wanneer je niet zelf wilt scheren, kan de huidtherapeut dit vooraf aan de behandeling doen. Let op: wanneer je een behandeling ondergaat in combinatie met elektrisch ontharen, dan moeten de haren wel een aantal millimeter lang zijn.

Mag ik tussendoor epileren?

Nee, de behandeling is alleen effectief wanneer de haarwortel in het haarzakje aanwezig is. Wanneer je tussentijds gaat epileren is de behandeling minder effectief. Dit raden wij daarom ten zeerste af. Scheren mag wel dagelijks.

Zorgt scheren voor meer haren?

Dit is een hardnekkige fabel die we vaak horen. Het antwoord is heel duidelijk: nee, dit is niet het geval. De haar kan wel tijdelijk harder aanvoelen omdat de doorsnede van de haar net iets dikker is dan het puntje.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Er is geen hersteltijd na een laserbehandeling. Soms kan de huid iets rood zijn, maar dit kunnen we camoufleren met een SPF-product of Lycogel. Je gaat de deur uit alsof er niks gebeurd is.

Zijn deze behandelingen ook geschikt voor mannen?

Absoluut. Bij mannen is de vraag meestal gericht op het strakker maken van de haar- en baardlijn en lichaamsontharing.

Kan ik behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Nee, tijdens een zwangerschap gaan we niet door met behandelen. Puur omdat er geen onderzoek naar gedaan is of het schadelijk kan zijn. Veiligheid staat altijd voorop!

Andere bedrijven zijn goedkoper of beloven sneller resultaat. Hoe kan dit?

Er zit een groot verschil tussen de soorten laserapparatuur, (geen) opleiding van behandelaren en marketingtrucs, waarbij beloftes worden gedaan die gewoonweg niet kloppen. Wij begrijpen dat het voor een consument heel lastig is om hierin door de bomen het bos te zien.

Tip 1: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo.

Tip 2: Controleer of jouw behandelaar staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tip 3: Vraag altijd met welke laser je wordt behandeld en of deze een geldige medische CE-keuring heeft.

Wij hebben bewust gekozen voor een kwalitatieve medische laser. Dit om de beste resultaten te kunnen garanderen, pijnloos en alle huidtypes te kunnen behandelen. De investering is daarmee vele malen hoger dan van minder goede apparatuur.

Hoe weet ik dat ik door een professionals wordt geholpen?

Bij De Laserkliniek ben je in goede handen. Je wordt behandeld door een ervaren BIG-geregisseerde hbo-opgeleide huidtherapeut die staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, NvH en Dala.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

“Laserontharen heeft mijn leven veranderd. Ik voel me nu veel zekerder en dit straal ik volgens mijn omgeving ook uit. Had ik dit maar veel eerder geweten en gedaan. Manon heeft mij zeer prettig geholpen en ik ben haar heel dankbaar. Ik zal jaarlijks een keer terug blijven komen, maar dat is zeker geen straf, want het is altijd heel gezellig.”

Els

“Ik ben al een aantal jaren bij Manon onder behandeling vanwege een transitie naar vrouw. De behandelingen voelen niet altijd even prettig aan, maar Manon loodst mij er goed doorheen. Ik ben blij hoe ze mij heeft begeleid. De haren in mijn gezicht zijn zo goed als verdwenen. Ik ben nu nog bezig met de genitale zone. Ook dit slaat goed aan.”

Anoniem

“Manon heeft mij gevraagd mijn ervaring te delen: Alle lof en je bent in goede handen bij Manon. Wat een kundige en lieve therapeut! Ze neemt de tijd en is oprecht geïnteresseerd. Een aanrader.”

Maud

Wil jij van je storende haren af?