spot out

Spot out

Heb je last van overmatige pigmentatie, een zwangerschapsmasker (melasma) of hou je pigmentvlekken over na een beschadiging, zoals een pukkeltje op de huid of Uv-straling? Veel mensen hebben last van pigmentvlekken en willen daar graag vanaf. Onbewust kunnen pigmentvlekken ervoor zorgen dat je minder goed in je vel zit. Ook schatten we mensen met pigmentvlekken vaak ouder dan ze zijn. De meeste vrouwen gebruiken make-up om de vlekken te camoufleren. Gelukkig kunnen wij je helpen met een unieke behandeling: de Spot out behandeling. Deze behandeling is gericht op de remming van het enzym tyrosinase, waardoor de pigmentaanmaak afneemt en jij dus een meer egale huid krijgt.

Spot out

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Je ziet al snel resultaat. Je hebt slechts een aantal behandelingen nodig om resultaat te zien!

rosacea neus

Kan bij alle huidtypen (ook de donkere huid)

pigmentvlekken

Veilig te gebruiken bij een zwangerschapsmasker (melasma)

verjongen huid

Je kunt het resultaat gemakkelijk thuis onderhouden, zonder professionele behandelingen door gebruik van de spot out cream en een skincare routine aangepast op jou huidbehoeftes.

rosacea neus

Naast pigmentatie worden ook de kleur en glans van de huid egaler.

Gratis

Persoonlijke huidscan

We starten altijd met een persoonlijke intake waarbij jouw wensen worden besproken, je huid wordt beoordeeld en een huidscan wordt gemaakt. Een huidscan is bij pigmentvlekken interessant om te zien hoe de verdeling van pigment is, wat de diepte is en hoeveel pigment er onderhuids al aanwezig is. Tijdens het intakegesprek wordt er een passende behandeling opgesteld. Hierbij wordt breder gekeken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de behandeling?

Deze methode is gebaseerd op één á twee intensieve behandeling in de praktijk, waarna jij thuis verder gaat met het verder uitvoeren van de behandeling. Na een maand kom je terug voor een mildere pigment peeling. De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door een HBO geschoolde huidtherapeut. We brengen het masker uit de kit aan op het gezicht, waarna het (afhankelijk van je huidtype) 6 tot 12 uur moet blijven zitten. Na deze periode moet het masker met water worden afgespoeld en smeer je je gezicht in met de total recovery cream van Toskani, die je huid helpt te herstellen. Het thuisproduct dat extra resultaat gaat geven is de spot out cream. Deze crème gebruik je gedurende 6 maanden na de behandeling. Deze crème zorgt ervoor dat de pigmentaanmaak wordt gestabiliseerd en bestaande pigmentvlekken worden opgelicht.

Reviews

Manon heb ik leren kennen als een zeer kundige huidtherapeute met passie voor haar vak en oog voor detail. Ze is up to date, benaderbaar in het contact en weet goed waar ze het over heeft. Bij Manon heb ik een pigmentbehandeling gedaan en met succes! Na een week was het lijntje om mijn mond verdwenen. Sindsdien gebruik ik alleen nog maar de producten die Manon mij aanreikt. Een aanrader dus!

Nynke van der Stal

Jouw investering

Voordat met de behandeling met de Spot Out Kit gestart kan worden, moet er (afhankelijk van het type pigment) twee of drie dagen van tevoren een mandelic peeling worden uitgevoerd. Dit is een peeling op basis van amandelzuur om je huiddoorlaatbaarheid te verbeteren zodat de spot out behandeling beter wordt opgenomen. Deze kost normaal 99 euro, indien deze in combinatie met de Spot out kit moet worden afgenomen, ontvang je hier een korting van 50% op. De totale kosten van de mandalic peeling, spot out behandeling inclusief spot out crème (30 ml) & regenerating gel ( hydraterende / herstellende crème 50ml) komt op 399 euro. Over het algemeen is er bij de indicatie melasma een (deel) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polis voorwaarden. Je dient de factuur zelf in te dienen achteraf. De Laserkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

christianne veenema

Zonder camouflage meer zelfvertrouwen

Wij halen veel voldoening uit het verbeteren van jou huid en het verminderen van pigmentvlekken. Ons doel is dat jij liefde voor je huid voelt en zonder camouflage meer zelfvertrouwen krijgt. Samen werken we naar dit doel toe door gebruik te maken van verschillende methodes. Het is onze drive om altijd op de hoogte te zijn en blijven van nieuwe technieken en methodes. De Laserkliniek kijkt verder en zoekt ook over de grens naar de mooiste apparatuur en producten. Door samen te werken met andere artsen en deskundigen kunnen we breder kijken om jou te helpen naar de beste versie van jezelf. Eerlijke en veilige zorg staat bij ons voorop.

Wanneer zie ik resultaat?

Het eerste resultaat van de melasma behandeling is ongeveer zichtbaar na 1,5 maand. Het optimale resultaat is bij trouw gebruik na 6-10 maanden zichtbaar.

Zijn deze behandelingen voor iedereen mogelijk?

Iedereen die aan een mooie huid wil werken is welkom. Wel zijn er een aantal redenen waardoor wij alleen mildere behandelingen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of gebruik van bepaalde medicatie zoals antibiotica, dit omdat de huid tijdens zwangerschap en gebruik van bijvoorbeeld antibiotica en antidepressiva gevoeliger kan reageren.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk, de huid kan wel branderig en gevoelig zijn na het afhalen van het masker. Nadien gaat de huid vernieuwen, dit kan door de schilfering wel als intensief worden ervaren.

Zijn er bijwerkingen?

De huid kan de eerste 4 dagen na de behandeling mogelijke huidreacties geven. De meeste cliënten ervaren een branderig gevoel en de huid voelt trekkerig aan. De huid ziet er ook roder uit, op de tweede of derde dag kan er een afschilfering ontstaan van de huid. We adviseren een nabehandelingsproduct te gebruiken tijdens de eerste dagen na de behandeling.

Wat kost een intake met huidscan?

Een uitgebreide intake met de Observ520-huidscan is eenmalig kosteloos en vrijblijvend.

Welke behandelingen hebben jullie nog meer om pigmentvlekken te verminderen?

Laser
Met onze krachtige Clarity2-laser behandelen we diepere pigmentvlekken in de huid. De tarieven van deze behandeling liggen tussen de € 69,- voor een enkele pigmentvlekken tot € 199,- voor het gehele gezicht. Let op deze behandeling is minder geschikt bij melasma.

 

Photofacial

Met de speciale IPL behandelen we oppervlakkig pigment samen met oppervlakkige bloedvaatjes. Dit combineren wij graag met een milde peeling. Voor het hele gezicht is het actietarief € 199,-. Na één behandeling kun je al een mooie verbetering zien. Door de warmteontwikkeling is deze behandeling voor melasma minder geschikt.

 

Thulium laser

Deze laser heeft de bijnaam babyfacelaser. Dit is het neusje van de zalm om je poriën te verfijnen & oppervlakkig pigment op een milde manier te verminderen. Deze laser mag zelfs in de zomermaanden uitgevoerd worden. Net als met microneedling is het resultaat na een aantal weken pas zichtbaar. Ook deze behandeling valt binnen het actietarief van 225 euro! adviesprijs 325 euro.

 

Medische peelings 

Met medische peelings vernieuwen we de huid gecontroleerd met zuren. Hierbij adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan. De tarieven liggen tussen de € 99,- en € 225,-.

 

Medische microneedling

De medische Skinpen is onze alleskunner. Hij geeft je huid een ware collageenboost, waardoor je van binnenuit een sterkere huid krijgt. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en huidverslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat zie je na ongeveer 12 tot 16 weken.

 

Of een combinatie van bovenstaande methoden. Je krijgt altijd een advies op maat en de meest geschikte behandeling wordt in overleg gekozen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan. Denk aan langdurige blootstelling aan zonlicht, de zonnebank en te weinig zonbescherming. Ook door wondjes aan de huid, bepaalde medicatie, hormonale veranderingen of zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan. In dit laatste geval spreken we van een zwangerschapsmasker ofwel melasma.

Wat is het verschil tussen pigmentvlekken en melasma?

Melasma is een chronische huidaandoening waarbij de huid door hormonen een blijvende gevoeligheid heeft om te veel pigment aan te maken. Gelukkig zijn er steeds meer behandelopties om deze hardnekkige huidaandoening te behandelen. Waar pigmentvlekken relatief makkelijk te behandelen zijn, is melasma meer een uitdaging. 

Waarom zijn thuisproducten belangrijk?

We vergelijken het wel eens met dweilen met de kraan open of 1x per week sporten en ongezond eten. Je gaat alleen resultaat bereiken wanneer je zelf aan een gezonde basis werkt. Elke huid krijgt te maken met zonschade en uiteindelijk pigmentvlekken, roodheid en/of verslapping. Bij melasma is de gevoeligheid voor een teveel aanmaak van de melanine blijvend aanwezig. Het is daarom een absolute must om thuis een serieuze skincare routine toe te passen met minimaal pigment-remmers, antioxidanten en een goede veilige SPF 50 crème. Ook is het raadzaam om triggers te vermijden.

Wil jij een mooie
egale huid?

Spot out

Heb je last van overmatige pigmentatie, een zwangerschapsmasker (melasma) of hou je pigmentvlekken over na een beschadiging, zoals een pukkeltje op de huid of Uv-straling? Veel mensen hebben last van pigmentvlekken en willen daar graag vanaf. Onbewust kunnen pigmentvlekken ervoor zorgen dat je minder goed in je vel zit. Ook schatten we mensen met pigmentvlekken vaak ouder dan ze zijn. De meeste vrouwen gebruiken make-up om de vlekken te camoufleren. Gelukkig kunnen wij je helpen met een unieke behandeling: de Spot out behandeling. Deze behandeling is gericht op de remming van het enzym tyrosinase, waardoor de pigmentaanmaak afneemt en jij dus een meer egale huid krijgt.

Spot out

Wat levert de behandeling op?

verjongen huid

Je ziet al snel resultaat. Je hebt slechts een aantal behandelingen nodig om resultaat te zien!

rosacea neus

Kan bij alle huidtypen (ook de donkere huid).

pigmentvlekken

Veilig te gebruiken bij een zwangerschapsmasker (melasma).

pigmentvlekken

Je kunt het resultaat gemakkelijk thuis onderhouden, zonder professionele behandelingen door gebruik van de spot out cream en een skincare routine aangepast op jou huidbehoeftes.

verjongen huid

Naast pigmentatie worden ook de kleur en glans van de huid egaler.

Gratis persoonlijke huidscan

We starten altijd met een persoonlijke intake waarbij jouw wensen worden besproken, je huid wordt beoordeeld en een huidscan wordt gemaakt. Een huidscan is bij pigmentvlekken interessant om te zien hoe de verdeling van pigment is, wat de diepte is en hoeveel pigment er onderhuids al aanwezig is. Tijdens het intakegesprek wordt er een passende behandeling opgesteld. Hierbij wordt breder gekeken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De Laserkliniek Groningen

Hoe werkt de behandeling?

Deze methode is gebaseerd op één á twee intensieve behandeling in de praktijk, waarna jij thuis verder gaat met het verder uitvoeren van de behandeling. Na een maand kom je terug voor een mildere pigment peeling. De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door een HBO geschoolde huidtherapeut. We brengen het masker uit de kit aan op het gezicht, waarna het (afhankelijk van je huidtype) 6 tot 12 uur moet blijven zitten. Na deze periode moet het masker met water worden afgespoeld en smeer je je gezicht in met de total recovery cream van Toskani, die je huid helpt te herstellen. Het thuisproduct dat extra resultaat gaat geven is de spot out cream. Deze crème gebruik je gedurende 6 maanden na de behandeling. Deze crème zorgt ervoor dat de pigmentaanmaak wordt gestabiliseerd en bestaande pigmentvlekken worden opgelicht.

Jouw investering

Voordat met de behandeling met de Spot Out Kit gestart kan worden, moet er (afhankelijk van het type pigment) twee of drie dagen van tevoren een mandelic peeling worden uitgevoerd. Dit is een peeling op basis van amandelzuur om je huiddoorlaatbaarheid te verbeteren zodat de spot out behandeling beter wordt opgenomen. Deze kost normaal 99 euro, indien deze in combinatie met de Spot out kit moet worden afgenomen, ontvang je hier een korting van 50% op. De totale kosten van de mandalic peeling, spot out behandeling inclusief spot out crème  (30 ml) & regenerating gel ( hydraterende / herstellende crème 50ml) komt op 399 euro. Over het algemeen is er bij de indicatie melasma een (deel) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polis voorwaarden. Je dient de factuur zelf in te dienen achteraf. De Laserkliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

christianne veenema

Zonder camouflage meer zelfvertrouwen

Wij halen veel voldoening uit het verbeteren van jou huid en het verminderen van pigmentvlekken. Ons doel is dat jij liefde voor je huid voelt en zonder camouflage meer zelfvertrouwen krijgt. Samen werken we naar dit doel toe door gebruik te maken van verschillende methodes. Het is onze drive om altijd op de hoogte te zijn en blijven van nieuwe technieken en methodes. De Laserkliniek kijkt verder en zoekt ook over de grens naar de mooiste apparatuur en producten. Door samen te werken met andere artsen en deskundigen kunnen we breder kijken om jou te helpen naar de beste versie van jezelf. Eerlijke en veilige zorg staat bij ons voorop.

Wanneer zie ik resultaat?

Het eerste resultaat van de melasma behandeling is ongeveer zichtbaar na 1,5 maand. Het optimale resultaat is bij trouw gebruik na 6-10 maanden zichtbaar.

Zijn deze behandelingen voor iedereen mogelijk?

Iedereen die aan een mooie huid wil werken is welkom. Wel zijn er een aantal redenen waardoor wij alleen mildere behandelingen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of gebruik van bepaalde medicatie zoals antibiotica, dit omdat de huid tijdens zwangerschap en gebruik van bijvoorbeeld antibiotica en antidepressiva gevoeliger kan reageren.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk, de huid kan wel branderig en gevoelig zijn na het afhalen van het masker. Nadien gaat de huid vernieuwen, dit kan door de schilfering wel als intensief worden ervaren.

Zijn er bijwerkingen?

De huid kan de eerste 4 dagen na de behandeling mogelijke huidreacties geven. De meeste cliënten ervaren een branderig gevoel en de huid voelt trekkerig aan. De huid ziet er ook roder uit, op de tweede of derde dag kan er een afschilfering ontstaan van de huid. We adviseren een nabehandelingsproduct te gebruiken tijdens de eerste dagen na de behandeling.

Wat kost een intake met huidscan?

Een uitgebreide intake met de Observ520-huidscan is eenmalig kosteloos en vrijblijvend.

Welke behandelingen hebben jullie nog meer om pigmentvlekken te verminderen?

Laser
Met onze krachtige Clarity2-laser behandelen we diepere pigmentvlekken in de huid. De tarieven van deze behandeling liggen tussen de € 69,- voor een enkele pigmentvlekken tot € 199,- voor het gehele gezicht. Let op deze behandeling is minder geschikt bij melasma.

 

Photofacial

Met de speciale IPL behandelen we oppervlakkig pigment samen met oppervlakkige bloedvaatjes. Dit combineren wij graag met een milde peeling. Voor het hele gezicht is het actietarief € 199,-. Na één behandeling kun je al een mooie verbetering zien. Door de warmteontwikkeling is deze behandeling voor melasma minder geschikt.

 

Thulium laser

Deze laser heeft de bijnaam babyfacelaser. Dit is het neusje van de zalm om je poriën te verfijnen & oppervlakkig pigment op een milde manier te verminderen. Deze laser mag zelfs in de zomermaanden uitgevoerd worden. Net als met microneedling is het resultaat na een aantal weken pas zichtbaar. Ook deze behandeling valt binnen het actietarief van 225 euro! adviesprijs 325 euro.

 

Medische peelings 

Met medische peelings vernieuwen we de huid gecontroleerd met zuren. Hierbij adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan. De tarieven liggen tussen de € 99,- en € 225,-.

 

Medische microneedling

De medische Skinpen is onze alleskunner. Hij geeft je huid een ware collageenboost, waardoor je van binnenuit een sterkere huid krijgt. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en huidverslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat zie je na ongeveer 12 tot 16 weken.

 

Of een combinatie van bovenstaande methoden. Je krijgt altijd een advies op maat en de meest geschikte behandeling wordt in overleg gekozen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan. Denk aan langdurige blootstelling aan zonlicht, de zonnebank en te weinig zonbescherming. Ook door wondjes aan de huid, bepaalde medicatie, hormonale veranderingen of zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan. In dit laatste geval spreken we van een zwangerschapsmasker ofwel melasma.

Wat is het verschil tussen pigmentvlekken en melasma?

Melasma is een chronische huidaandoening waarbij de huid door hormonen een blijvende gevoeligheid heeft om te veel pigment aan te maken. Gelukkig zijn er steeds meer behandelopties om deze hardnekkige huidaandoening te behandelen. Waar pigmentvlekken relatief makkelijk te behandelen zijn, is melasma meer een uitdaging. 

Waarom zijn thuisproducten belangrijk?

We vergelijken het wel eens met dweilen met de kraan open of 1x per week sporten en ongezond eten. Je gaat alleen resultaat bereiken wanneer je zelf aan een gezonde basis werkt. Elke huid krijgt te maken met zonschade en uiteindelijk pigmentvlekken, roodheid en/of verslapping. Bij melasma is de gevoeligheid voor een teveel aanmaak van de melanine blijvend aanwezig. Het is daarom een absolute must om thuis een serieuze skincare routine toe te passen met minimaal pigment-remmers, antioxidanten en een goede veilige SPF 50 crème. Ook is het raadzaam om triggers te vermijden.

Ervaringen

De Laserkliniek Groningen

Manon heb ik leren kennen als een zeer kundige huidtherapeute met passie voor haar vak en oog voor detail. Ze is up to date, benaderbaar in het contact en weet goed waar ze het over heeft. Bij Manon heb ik een pigmentbehandeling gedaan en met succes! Na een week was het lijntje om mijn mond verdwenen. Sindsdien gebruik ik alleen nog maar de producten die Manon mij aanreikt. Een aanrader dus!

Nynke van der Stal

Wil jij een mooie egale huid?