Manon van Driessen

Huidtherapeut

manon huidtherapeut

KP nummer: 39107989888
AGB code: 90117568
Lid van de NVH: 521571

Ik ben dol op reizen, wandelen, natuur, kringloopwinkels en alles wat met de huid te maken heeft. Ik heb anderhalf jaar in de verenigde staten gewoond en een half jaar op Bali.

Vanwege mijn eczeemgevoelige huid kwam ik op jonge leeftijd al in aanraking met huidzorg, hierdoor weet ik hoe het is om onzeker en bewust bezig te zijn met je eigen huid. Wetenschappelijke onderbouwing binnen de huidtherapie vind ik belangrijk en ik verdiep mezelf graag in de nieuwste innovatieve behandelmethodes. Ik geef eerlijke adviezen en wederzijds vertrouwen staat bij mij voorop.

Het mooiste aan het werken bij De Laserkliniek vind ik de mogelijkheid om verschillende behandelingen met elkaar te mogen combineren voor het beste resultaat. Ik word blij wanneer ik met mijn behandelingen kan bijdragen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten 😊.

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan

Ik ben dol op reizen, wandelen, natuur, kringloopwinkels en alles wat met de huid te maken heeft. Ik heb anderhalf jaar in de verenigde staten gewoond en een half jaar op Bali.

Vanwege mijn eczeemgevoelige huid kwam ik op jonge leeftijd al in aanraking met huidzorg, hierdoor weet ik hoe het is om onzeker en bewust bezig te zijn met je eigen huid. Wetenschappelijke onderbouwing binnen de huidtherapie vind ik belangrijk en ik verdiep mezelf graag in de nieuwste innovatieve behandelmethodes. Ik geef eerlijke adviezen en wederzijds vertrouwen staat bij mij voorop.

Het mooiste aan het werken bij De Laserkliniek vind ik de mogelijkheid om verschillende behandelingen met elkaar te mogen combineren voor het beste resultaat. Ik word blij wanneer ik met mijn behandelingen kan bijdragen aan het zelfvertrouwen van mijn cliënten 😊.

manon huidtherapeut

Manon van Driessen

KP nummer: 39107989888
AGB code: 90117568
Lid van de NVH: in aanvraag

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan