Manon
de Ceuninck van Capelle – Steen

Huidtherapeut

manon steen

KP nummer: 79914780288
AGB code: 90045070
Lid van de NVH: 500882

Met veel plezier volg ik nascholingen en cursussen. Mijn motto is: je leven lang blijven leren. Ik vind het fantastisch om nieuwe inzichten te lezen en zelf te blijven zoeken naar innovatie. De technieken en inzichten staan gelukkig niet stil, daarom blijft huid- en lasertherapie uitdagend.

Voordat ik De Laserkliniek startte, heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als huidtherapeut en manager bij diverse praktijken. Hierbij opende ik voor een huidkliniek binnen 5 jaar 4 vestigingen in Noord-Nederland en nam 25 collega’s aan bij mijn toenmalige werkgever. Ik ben dankbaar voor deze kansen, omdat ik hierdoor precies weet wat ik mijn cliënten kan en wil bieden.

Een diepte reiniging vind ik een ontspannen bezigheid, waar ik veel voldoening uit haal. Dr. Pimple Popper 2.0

Een ontspannen sfeer en gezelligheid vind ik belangrijk. Ik heb daarom meestal een muziekje aan tijdens de behandelingen.

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan

Met veel plezier volg ik nascholingen en cursussen. Mijn motto is: je leven lang blijven leren. Ik vind het fantastisch om nieuwe inzichten te lezen en zelf te blijven zoeken naar innovatie. De technieken en inzichten staan gelukkig niet stil, daarom blijft huid- en lasertherapie uitdagend.

Voordat ik De Laserkliniek startte, heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als huidtherapeut en manager bij diverse praktijken. Hierbij opende ik voor een huidkliniek binnen 5 jaar 4 vestigingen in Noord-Nederland en nam 25 collega’s aan bij mijn toenmalige werkgever. Ik ben dankbaar voor deze kansen, omdat ik hierdoor precies weet wat ik mijn cliënten kan en wil bieden.

Een diepte reiniging vind ik een ontspannen bezigheid, waar ik veel voldoening uit haal. Dr. Pimple Popper 2.0

Een ontspannen sfeer en gezelligheid vind ik belangrijk. Ik heb daarom meestal een muziekje aan tijdens de behandelingen.

manon steen

Manon de Ceuninck van Capelle – Steen

KP nummer: 79914780288
AGB code: 90045070
Lid van de NVH: 500882

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan