Laserontharen van de bikinilijn: bye-bye ongewenste haargroei!

Stel je voor: een egale huid zonder stoppels en irritatie. Dat is precies wat laserontharing van de bikinilijn biedt. Bij De Laserkliniek begrijpen we dat het laten behandelen van je intieme zone best een beetje spannend kan zijn. Geen zorgen; we staan voor je klaar om alles uit te leggen en je op je gemak te stellen. Benieuwd naar hoe laserontharen van de bikinilijn in zijn werk gaat? Lees snel verder!

De ins en outs van laserontharen van de bikinilijn

Laserontharing is een geavanceerde methode om ongewenst haar met geconcentreerde lichtstralen te verwijderen. Bij het behandelen van de bikinilijn zorgen we ervoor dat de laser precies de haarzakjes raakt, zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit tast de voedingsbodem waar de haarzakjes in groeien aan, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. De keuze van de juiste laser is bepalend voor het resultaat. De Nd:YAG-laser is veilig voor alle huidskleuren en dringt diep genoeg door op zelfs de donkere haren in het intieme gebied. De Alexandrite-laser is zo verfijnd dat we zelfs de dunste haren effectief kunnen behandelen.

Welk gebied wordt er precies behandeld?

Het is bij De Laserkliniek mogelijk om de gehele schaamstreek te laseren (met of zonder de bilnaad) of een gedeelte. Wil je bijvoorbeeld liever een driehoekje behouden? Of alleen de liezen tot aan je slip ontharen? Alles is mogelijk. Je krijgt een handdoekje aangereikt, zodat je niet helemaal ontbloot hoeft te liggen. Onze laser is comfortabel doordat deze werkt met een luchtkoeling. De behandeling is snel en effectief.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Tijdens elke lasersessie worden de haren geraakt die in de groeifase zitten, waardoor je direct resultaat ziet. Na verloop van tijd worden haren dunner en minder en verdwijnen huidirritaties zoals pigmentvlekken en ingegroeide haren als sneeuw voor de zon. Voor het beste resultaat adviseren we gemiddeld 8 behandelingen, met tussenpozen van 8 tot 10 weken. Het resultaat? Een egale, zijdezachte huid, zonder gedoe met dagelijkse haarverwijderingstechnieken.

Waarom kiezen voor De Laserkliniek?

Bij De Laserkliniek ben je aan het juiste adres voor jouw laseronthaarbehandelingen. Onze kliniek beschikt over de nieuwste lasers die geschikt zijn voor alle huidskleuren en -typen. Met onze Clarity II-laser, uitgerust met zowel de Nd:YAG- als de Alexandrite-laser,  garanderen we een veilige en effectieve behandeling, ongeacht je huidskleur of geslacht.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

We begrijpen dat de eerste stap zetten om een afspraak te maken soms moeilijk kan zijn. Daarom bieden we een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen en meer te weten komen over het laserontharingsproces. Ons professionele team staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en gerust te stellen, zodat je een duidelijk en eerlijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

De 5+1 gratis-actie voor jouw laserontharing

We bieden een speciale 5+1 gratis-actie aan bij aanschaf van een pakket. Bij aankoop van vijf sessies krijg je de zesde sessie helemaal gratis. Niet alleen voordelig, maar ook een kans om maximaal te profiteren van de voordelen van laserontharing.

Klaar om vaarwel te zeggen tegen ongewenste haargroei?

Wil je graag snel af van de haren op je bikinilijn? Onze huidtherapeuten staan voor je klaar. Boek nu een gratis eerste consult en zet de eerste stap naar een egale, stoppelvrije huid!

Geschreven door huidtherapeut Manon

Ben jij benieuwd wat jij kunt doen om je huid te verbeteren?
Maak gerust een afspraak voor een gratis huidscan.