Anke de Jong

Huidtherapeut

anke de jong

KP nummer: 39106632588
AGB code: 90113040
Lid van de NVH: 520848

Toen ik in de puberteit last kreeg van acne, begon mijn interesse voor de huid. Ik wilde heel graag een mooie en egale huid en ben mij daarom gaan verdiepen huidverzorging. Ik heb toen ook verschillende behandelingen bij de huidtherapeut ondergaan. Later ontdekte ik dat Manon de Ceuninck van Capelle mij ook een aantal keren heeft behandeld. Des te leuker dat we nu samenwerken.

Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende huidtherapeutische praktijken gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan met verschillende behandelingen. Vooral het combineren van diverse behandelmogelijkheden vind ik erg leuk om te doen.

Wat het vak huidtherapie voor mij zo boeiend maakt, is dat het constant in ontwikkeling is. Er worden voortdurend nieuwe technieken ontwikkeld om nog betere resultaten te behalen. Ook ontdekt de wetenschap steeds meer over de oorzaken van bepaalde huidaandoeningen waardoor we deze steeds beter kunnen behandelen. Mijn doel is om onze cliënten zich zelfverzekerd te laten voelen in hun eigen huid. 

Naast mijn werk als huidtherapeut ben ik ook Vice president van de miss verkiezing Miss Beauty of Friesland. Elk jaar organiseren we een traject waarbij we een aantal jonge vrouwen klaarstomen om Friesland te vertegenwoordigen tijdens de landelijke Miss Beauty of the Netherlands missverkiezing.

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan

Toen ik in de puberteit last kreeg van acne, begon mijn interesse voor de huid. Ik wilde heel graag een mooie en egale huid en ben mij daarom gaan verdiepen huidverzorging. Ik heb toen ook verschillende behandelingen bij de huidtherapeut ondergaan. Later ontdekte ik dat Manon de Ceuninck van Capelle mij ook een aantal keren heeft behandeld. Des te leuker dat we nu samenwerken.

Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende huidtherapeutische praktijken gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan met verschillende behandelingen. Vooral het combineren van diverse behandelmogelijkheden vind ik erg leuk om te doen.

Wat het vak huidtherapie voor mij zo boeiend maakt, is dat het constant in ontwikkeling is. Er worden voortdurend nieuwe technieken ontwikkeld om nog betere resultaten te behalen. Ook ontdekt de wetenschap steeds meer over de oorzaken van bepaalde huidaandoeningen waardoor we deze steeds beter kunnen behandelen. Mijn doel is om onze cliënten zich zelfverzekerd te laten voelen in hun eigen huid. 

Naast mijn werk als huidtherapeut ben ik ook Vice president van de miss verkiezing Miss Beauty of Friesland. Elk jaar organiseren we een traject waarbij we een aantal jonge vrouwen klaarstomen om Friesland te vertegenwoordigen tijdens de landelijke Miss Beauty of the Netherlands missverkiezing.

anke de jong

Anke de Jong

KP nummer: 39106632588
AGB code: 90113040
Lid van de NVH: 520848

Wil jij een mooie stralende huid?

Vraag een gratis huidscan aan