10 voordelen van laserontharing bij De Laserkliniek

Bij De Laserkliniek is laserontharing een van de meest gewilde behandelingen. En als huidtherapeut begrijpen we dat maar al te goed! We zijn ook enorm enthousiast over de Clarity II-laser, die de  Nd:YAG- en Alexandrite-lasertechnologie combineert voor veilige en effectieve resultaten op alle huidskleuren en huidtypes. Het is fantastisch om alle positieve verhalen en resultaten te horen. Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan over de 10 meest genoemde voordelen van laserontharing bij De Laserkliniek!

 

De 10 meest genoemde voordelen van laserontharing bij De Laserkliniek

 

  1. Langdurige resultaten voor een gladde huid

Met laserontharing bij De Laserkliniek kunnen cliënten geleidelijk en vrijwel definitief afscheid nemen van ongewenste gepigmenteerde haren op zowel het lichaam als in het gezicht. Het gewenste resultaat wordt doorgaans bereikt na 8 behandelingen en er is slechts minimaal ‘onderhoud’ nodig, bijvoorbeeld eens in de 12 tot 18 maanden.

  1. Zelfverzekerd gevoel

Ongewenste haargroei in het gezicht of op bepaalde delen van het lichaam kan een negatieve invloed hebben op je zelfbeeld. Door het verminderen van deze haargroei en ingegroeide haren verbetert je levenskwaliteit. Dit is wel een van de mooiste voordelen van laserontharing. Het is bovendien een opluchting om afscheid te kunnen nemen van die scheermesjes!

  1. Betere huidconditie

Laserontharing bij De Laserkliniek resulteert in een zachtere en mooiere huid. Rode vlekken en ingegroeide haartjes veroorzaakt door klassieke epilatie behoren tot het verleden. De laserbehandeling voor ontharen draagt dus ook bij aan een verbeterde huidtextuur en een gezondere huid.

  1. Geen tijdrovende, dagelijkse scheerroutines meer

In tegenstelling tot waxen of ontharingsapparaten elimineert laserontharing de terugkerende pijnlijke en tijdrovende ervaringen die gepaard gaan met andere ontharingsmethoden. Cliënten ervaren minder ongemak tijdens de behandeling en geven aan opgelucht te zijn om niet meer dagelijks te hoeven scheren.

  1. Voordelen van laserontharing: Snel resultaat

Al na enkele laserbehandelingen voor ontharing zijn ingegroeide haren en huidirritaties verleden tijd. Ook de haargroei is aanzienlijk verminderd, waardoor er minder frequent geschoren hoeft te worden. Let op alleen gepigmenteerde haren zijn geschikt voor laserbehandeling, lichtblonde en/of grijze haren worden helaas niet door de laser herkend.

  1. Geavanceerde technologie

De Laserkliniek maakt gebruik van de krachtigste laserapparatuur die er momenteel op de markt is: de Clarity II van Lutronic. Deze geavanceerde technologie in deze laser maakt efficiënte en veilige laserontharing mogelijk voor alle huidskleuren.

  1. Comfortabele behandeling

Hoewel de behandeling niet helemaal gevoelloos is, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat cliënten zich op hun gemak voelen. Ook dit krijgen we veel terug als voordelen van laserontharing. Het ingebouwde koelsysteem zorgt voor extra comfort, de behandeling kan snel worden uitgevoerd en de laser meet de huidtemperatuur om overmatige reacties te voorkomen.

  1. Financiële voordelen op de lange termijn

Hoewel laserontharing in eerste instantie een investering vereist, levert het op lange termijn aanzienlijke financiële voordelen op. Cliënten hoeven niet langer geld uit te geven aan thuisontharingsmaterialen of regelmatige bezoeken aan de schoonheidsspecialiste voor harsen en dergelijke.

  1. Reken af met ingegroeide haren

Na elke behandeling verminderen de hoeveelheid haartjes. Cliënten ervaren snel zichtbare resultaten en vooral bij ingegroeide haren zien we de klachten snel verminderen! De haren in het gezicht vallen na een week uit en op het lichaam na 2 tot 3 weken. Dit gebeurt ongemerkt.

  1. Professionele behandeling in een veilige omgeving

Laserontharing bij De Laserkliniek wordt professioneel en hygiënisch uitgevoerd. Deze methode maakt een einde aan problemen zoals ontstekingen, irritatie en jeuk, waardoor de behandeling niet alleen effectief maar ook veilig is. Uiteraard werken wij alleen met kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten met een expertise in lasertherapie.

 

Wil je ook de voordelen van laserontharing ervaren? Aarzel niet om de volgende stap te zetten naar een haarvrije toekomst!

Bij De Laserkliniek streven we ernaar om niet alleen ongewenste haren te verwijderen, maar ook om je zelfvertrouwen te vergroten en je huid te laten stralen.

Wil jij ook genieten van al deze voordelen van laserontharing? Neem afscheid van scheermesjes en ingegroeide haren en boek nu een gratis eerste consult bij onze ervaren huidtherapeuten. De Laserkliniek helpt jou graag bij het bereiken van een gladde en stralende huid! Bekijk onze actuele voordeelpakketten op de actiepagina.

Geschreven door huidtherapeuten Manon & Lori

Ben jij benieuwd wat jij kunt doen om je huid te verbeteren?
Maak gerust een afspraak voor een gratis huidscan.